Neler Yeni

logitech g102 rezilliği ve rival 3

kakao

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
Furkan Koçak
normalde mikrofon alcaktım o paradan kısıp almayı düşündüm bilemiyorum abartı bi para da vermek istemiyorum açıkcası ki 310 şu anda benim için yüksek bi miktar 1 2 ay para konusunda sıkışık olacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

oyunlarda vs 300 ıps in etkisini vs görüyor musun
çok hard fps oynyan birisi değilim ama gayet iyi

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Prodigy de vardı sanırım bu sorun.
Lightsync de düzelttiler diye biliyorum.

vutayn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Ayber
Kendi aldığım aorus M2 mouse tavsiye ederim rehber konu da açtım bir göz at derim.
kanka ben genelde logitech veya steel series dışında markalara pek taşmak istemiyorum

Benim kullandığım prodigy modeliydi ve bu model de çift tıklama problemi var ona rağmen beni 3 yıl sağlam bir şekilde götürdü ancak şu aralar bende yeni mouse bakıyorum.
prodigy ile lightsync arasında ne fark var demişim bi fark yok sadece birisi argb demiş birisi o benim aklımda kalmış . onun altında bi çocuğ lightsync al diğerinin yenilenmiş hali yazmış... Birazda benim hatam yani

peki bu mouse un sırf rengi için 50 tl verilir mi...

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
kanka ben genelde logitech veya steel series dışında markalara pek taşmak istemiyorum
Peki sen bilirsin ancak diğer model de G102 nin rakibidir ve namı değer Gigabyte markasının Aorus serisinden bir üründür benzer olarak bir örnek istersen Asus’un Rog’u gibi. Yine de karar senin neden onu önerdim çünkü özellik olarak G102 nin üstünde bir mouse ; gerek klik ömrü , ıps, g değeri vs.

Beren

80+ Gold

prodigy ile lightsync arasında ne fark var demişim bi fark yok sadece birisi argb demiş birisi o benim aklımda kalmış . onun altında bi çocuğ lightsync al diğerinin yenilenmiş hali yazmış... Birazda benim hatam yani

peki bu mouse un sırf rengi için 50 TL verilir mi...
G102 lightsync al bence ondan daha iyi F/P mouse zor bulursun ya da yoktur.

w1B3

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
244
İsim
Hakkı Mürev
1 hafta önce elime ulaşan logitech g 102 mouse ile ufak güzel bir vakit geçirdim ... Ancak daha 5 . gününden mouse da çift tıklama sorunu yaşadım . Ürünü iade ettim ve çift tıklama sorunu yaşayıp yaşamayacağımı bilmediğim steel series rival 3 mouse unu size sormak istedim
Elin küçükse Rival 3 muazzam olur.Benim büyük ama alıştım.Çok şık bir mouse ayrıca.

vutayn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Ayber

dediğim gibi bu mouse u büyük umutlarla almıştım ama yanlış olanı almışım oyunun ortasında scope açmaya çalıştım ve 3 4 kez takıldı ... sonra macro uygulamasına girip sağ tuşu denedim tek tıklamayla 4 veya 5 kere bile tıkladığı oldu . O yüzden güvenim sarsılmıştı ama lightsync da bu sorun o kadar bariz bi şekilde ortaya çıkmıyor diyorsanız bencede mantıklı olan en azından 130 lira cebime kalır . Bir yandan da rival 3 ün de kalitesi ortada olduğu için onuda alma konusunda fikrim tam belirli değil.

StrangeRick

80+ Bronze
LightSync boşuna çıkmadı, Prodigy'de maalesef kronik çift tıklama ve yay sesi problemleri var.
Tekrar alacaksanız LightSync öneririm, hem de ARGB.
argb nedir

LightSync boşuna çıkmadı, Prodigy'de maalesef kronik çift tıklama ve yay sesi problemleri var.
Tekrar alacaksanız LightSync öneririm, hem de ARGB.
ben kullanıyorum 1.5 yıldır hiç sorun yok ama değiştireceğim zatende yine de sorun yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,498
Üyeler
167,501
Son üye
SelamBenOmer
Top Bottom