Neler Yeni

logitech g102 rezilliği ve rival 3

vutayn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Ayber
1 hafta önce elime ulaşan logitech g 102 mouse ile ufak güzel bir vakit geçirdim ... Ancak daha 5 . gününden mouse da çift tıklama sorunu yaşadım . Ürünü iade ettim ve çift tıklama sorunu yaşayıp yaşamayacağımı bilmediğim steel series rival 3 mouse unu size sormak istedim

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Tasdelen T
Elin büyükse hiç rival 3 e bulaşma 4 ay dayanabildim sadece sonunda rival 710 aldım.

Wh897Xm

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,076
İsim
Micheal
Bende kullanıyorum benim başıma gelmedi genelleme yapma anı tavsiye ederim. Rival 3 daha mantıklı paran varsa

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,658
İsim
-
Bende bir sorun yok.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
1 hafta önce elime ulaşan logitech g 102 mouse ile ufak güzel bir vakit geçirdim ... Ancak daha 5 . gününden mouse da çift tıklama sorunu yaşadım . Ürünü iade ettim ve çift tıklama sorunu yaşayıp yaşamayacağımı bilmediğim steel series rival 3 mouse unu size sormak istedim
Prodigy mi aldın?

T.P.G.

80+ Titanium
Rival 3 te olmayacağının garantisini veremem. Ama Rival 3 daha iyidir.

vutayn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Ayber
Bende bir sorun yok.
2. gününden yaşamaya başladım hatta sadece olayı çakamamıştım 5 . günde böyle bir sorun olduğunu öğrendim ... Oyunda scope açmaya çalıştığımda sıkıntı yaşıyordum mouse un kafasına 2 tane vurunca düzeliyor dediler denedim oldu . Ama bu sorunu bidaha yaşamak istermiyim. Hayır
Mesaj otomatik birleştirildi:

O yüzden o dediğin problemler var lightsync alacaktın.
burda bi konu açmıştım ve o konuda tam tersi söylendi...

Beren

80+ Gold
2. gününden yaşamaya başladım hatta sadece olayı çakamamıştım 5 . günde böyle bir sorun olduğunu öğrendim ... Oyunda scope açmaya çalıştığımda sıkıntı yaşıyordum mouse un kafasına 2 tane vurunca düzeliyor dediler denedim oldu . Ama bu sorunu bidaha yaşamak istermiyim. Hayır

Konu linkini atsana prodigy al diyenleri raporlayalım yanlış bilgiden.

Alperen00_

80+ Bronze

Lightsync bir üst model gibi bir şey Prodigy'de olan hatalar düzeltildi bu mouseda.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,585
Üyeler
166,959
Son üye
wiitod
Top Bottom