logitech g102 rezilliği ve rival 3

vutayn

80+
Reaksiyon skoru
54
1 hafta önce elime ulaşan logitech g 102 mouse ile ufak güzel bir vakit geçirdim ... Ancak daha 5 . gününden mouse da çift tıklama sorunu yaşadım . Ürünü iade ettim ve çift tıklama sorunu yaşayıp yaşamayacağımı bilmediğim steel series rival 3 mouse unu size sormak istedim

Elin büyükse hiç rival 3 e bulaşma 4 ay dayanabildim sadece sonunda rival 710 aldım.

Bende kullanıyorum benim başıma gelmedi genelleme yapma anı tavsiye ederim. Rival 3 daha mantıklı paran varsa

1 hafta önce elime ulaşan logitech g 102 mouse ile ufak güzel bir vakit geçirdim ... Ancak daha 5 . gününden mouse da çift tıklama sorunu yaşadım . Ürünü iade ettim ve çift tıklama sorunu yaşayıp yaşamayacağımı bilmediğim steel series rival 3 mouse unu size sormak istedim
Prodigy mi aldın?

Rival 3 te olmayacağının garantisini veremem. Ama Rival 3 daha iyidir.

Bende bir sorun yok.
2. gününden yaşamaya başladım hatta sadece olayı çakamamıştım 5 . günde böyle bir sorun olduğunu öğrendim ... Oyunda scope açmaya çalıştığımda sıkıntı yaşıyordum mouse un kafasına 2 tane vurunca düzeliyor dediler denedim oldu . Ama bu sorunu bidaha yaşamak istermiyim. Hayır
Post automatically merged:

O yüzden o dediğin problemler var lightsync alacaktın.
burda bi konu açmıştım ve o konuda tam tersi söylendi...

2. gününden yaşamaya başladım hatta sadece olayı çakamamıştım 5 . günde böyle bir sorun olduğunu öğrendim ... Oyunda scope açmaya çalıştığımda sıkıntı yaşıyordum mouse un kafasına 2 tane vurunca düzeliyor dediler denedim oldu . Ama bu sorunu bidaha yaşamak istermiyim. Hayır

Konu linkini atsana prodigy al diyenleri raporlayalım yanlış bilgiden.

Lightsync bir üst model gibi bir şey Prodigy'de olan hatalar düzeltildi bu mouseda.

Geri