logitech g102 rezilliği ve rival 3

Elin büyükse hiç rival 3 e bulaşma 4 ay dayanabildim sadece sonunda rival 710 aldım.
yok elim küçük genelde pençe tutuşuna yakın bir tutuşum var
Post automatically merged:

Lightsync bir üst model gibi bir şey Prodigy'de olan hatalar düzeltildi bu mouseda
yani rival 3 için 120 130 lira daha para eklemene gerek yok o sorunu yaşamak istemiyorsan lightsync mı al diyorsunuz bu konuda hem fikirsek dediğinizi yapayım

yok elim küçük genelde pençe tutuşuna yakın bir tutuşum var

yani rival 3 için 120 130 lira daha para eklemene gerek yok o sorunu yaşamak istemiyorsan lightsync mı al diyorsunuz bu konuda hem fikirsek dediğinizi yapayım
@Lecter bayadır kullanıyor yazmış zaten 2aydır varmış bu problem bence alınabilir ancak Rival 3'de gayet iyi bir mouse.

Rival 3 kullanıyorum 1 yıldır elime bi tık küçük geliyo ama alıştım

@Lecter bayadır kullanıyor yazmış zaten 2aydır varmış bu problem bence alınabilir ancak Rival 3'de gayet iyi bir mouse.
normalde mikrofon alcaktım o paradan kısıp almayı düşündüm bilemiyorum abartı bi para da vermek istemiyorum açıkcası ki 310 şu anda benim için yüksek bi miktar 1 2 ay para konusunda sıkışık olacağım

Rival 3 kullanıyorum 1 yıldır elime bi tık küçük geliyo ama alıştım
oyunlarda vs 300 ıps in etkisini vs görüyor musun

1 hafta önce elime ulaşan logitech g 102 mouse ile ufak güzel bir vakit geçirdim ... Ancak daha 5 . gününden mouse da çift tıklama sorunu yaşadım . Ürünü iade ettim ve çift tıklama sorunu yaşayıp yaşamayacağımı bilmediğim steel series rival 3 mouse unu size sormak istedim
Kendi aldığım aorus M2 mouse tavsiye ederim rehber konu da açtım bir göz at derim.

normalde mikrofon alcaktım o paradan kısıp almayı düşündüm bilemiyorum abartı bi para da vermek istemiyorum açıkcası ki 310 şu anda benim için yüksek bi miktar 1 2 ay para konusunda sıkışık olacağım
Mikrofon ihtiyacınız da varsa bence G102 Lightsync+Mikrofon yapmanız gayet iyi olur.

Benim kullandığım prodigy modeliydi ve bu model de çift tıklama problemi var ona rağmen beni 3 yıl sağlam bir şekilde götürdü ancak şu aralar bende yeni mouse bakıyorum.

oyunlarda vs 300 ıps in etkisini vs görüyor musun
Dostum o ıps değeri biraz yanıltıcı...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,382
Üyeler
191,083
Son üye
Ptfgeesame