Tofaş da iyi idare ettiSoldaki tofaş, Sağdaki teslahayırlı olsun.
Baya iyi fiyata almışsın. Hayırlı olsun.Bende bugün yeni sipariş ettim 110 liraya medi marktan.
Umarım beğenirim bende.
Hayırlı olsun..
Teşekkürler. 50 tl indirim kodu ile güzel olduBaya iyi fiyata almışsın. Hayırlı olsun.
Tofaş adamdır. 4 sene önce 170tl ye oyuncu set almıştım şuan her şey bozuldu bir tek mouse ve mousepad kaldı.Tofaş da iyi idare etti
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Baya iyi fiyata almışsın. Hayırlı olsun.
Önceki kullandığınız mousenin adını veya linkini atarmısınız (Soldaki)Arkadaşlar az önce geldi. Efsane bişey emeklerinden dolayı dark mouse a teşekkür ederim. Umarım sizlere de nasip olur.
Alıntıyı görüntüle
Tofaş adamdır. 4 sene önce 170tl ye oyuncu set almıştım şuan her şey bozuldu bir tek mouse ve mousepad kaldı.
Önceki kullandığınız mousenin adını veya linkini atarmısınız (Soldaki)
Yeni bilgisayara bu mouse takmıyacağım ama
Ben eskiler mezarlığına atıyorum. (Yatağın altına.Yeni bilgisayara bu mouse takmıyacağım amaama atmıyacağım da bu mouse eski bilgisayarımda kalıcak hep.
nasıl kanka bende alıcam doğum günümde fiyatına göre kalitesi nasılArkadaşlar az önce geldi. Efsane bişey emeklerinden dolayı dark mouse a teşekkür ederim. Umarım sizlere de nasip olur.
Alıntıyı görüntüle
Kaç tane eski faren var :dHayırlı olsun!!! :d
Eski farem, bazen özlüyorum kendisini.![]()
Ben çok beğendim. Fiyatına göre çok iyi. Tavsiye ederim. Yazılımı da var ayrıca.nasıl kanka bende alıcam doğum günümde fiyatına göre kalitesi nasıl