Hangi konuda memnun kalmadın söyleyebilir misin? Ben de bu aralar membran düşünüyorum da seçeneklerden biri de buydu.Hiç memnun kalmadım ben fiyatı da çok uçtu infarex k10 bakabilirsiniz.
neden memnun klamadınız sorabilirmiyim
Fiyatına değmez diyebilirim 350-400TL membrana vermem benHangi konuda memnun kalmadın söyleyebilir misin? Ben de bu aralar membran düşünüyorum da seçeneklerden biri de buydu.
forum.donanimarsivi.com
ben almışken kaliteli almak istiyorum ogre yada rampage mekanik alıcagımma 400e gidip mebran alırım daha iyi.Hangi konuda memnun kalmadın söyleyebilir misin? Ben de bu aralar membran düşünüyorum da seçeneklerden biri de buydu.
teşekkürlerGayet güzel klavye hiçbir sıkıntı çıkarmadı. Alınabilir. Zaten herhangi bir sıkıntısı olursa Logitech garantisi çok ilgili. 275 TL'ye almıştım.
peki aynı sıkıntıları bende yaşasam iade edebilirmiyimFiyatına değmez diyebilirim 350-400TL membrana vermem ben
G213 Prodigy ile Yaşadığım Sorunlar
Sayın membran klavye sevenler muhtemelen benim değişik kullanmam sonucu oluştu bu problemler fakat şikayetçiyim bir daha da membran almayacağım muhtemelen bana hitap etmiyor yani, benim yaşadığım sorunları sayayım: (1-2 Senedir kullanıyorum FPS oyunları oynuyorum wasd tuşları şikayetçi artık...forum.donanimarsivi.com
Başlıktaki klavyeyi almayı dusunuyorum.Lütfen o fiyata deymez şu daha iyi vesayre yazmayın asıl sorum şu.Bu klavye alınır mı? fiyata gore değil özellikleri iyi mi? diye.Sıkıntı çıkarırmı?
şimdiden teşekkürler
Edilebilir muhtemelen bilgim yokben almışken kaliteli almak istiyorum ogre yada rampage mekanik alıcagımma 400e gidip mebran alırım daha iyi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
teşekkürler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
peki aynı sıkıntıları bende yaşasam iade edebilirmiyim
teşekkürler.Edilebilir muhtemelen bilgim yok
hocam bir forum daha attım onada fikrinizce bir cevap vereilirmisinizEdilebilir muhtemelen bilgim yok