900 derece zor gerçekten520-600 derce olarak ayarlayın öyle daha iyi yaparsınız
direksiyonu ne zaman hangi yöne çevirmeniz gerektiğini de iyi bilmelisiniz
onun dışında otomatik viteste çok iyi bir drift atamadım bende manuel daha rahat ve daha iyi
G27' de tuşları direksiyona atıyorum ama viraj dönerken kullanamıyorum, o yüzden direksiyonda tuş olmamalı.Bir yıl önce g27 im vardı şimdi ise g29 um var. Ve bence g27. Bende g29 un çok çocukça kaldığını düşünüyorum ve direksiyona bütün tuşların yığılmasından memnun değilim. G27 ne güzel dengeli bir dağılım yapmıştı. Direksiyonda 6 tuş gerisi viteste. Sırf bu çocuksu görüntüsü için ve direksiyonu küçük bulduğum için ofsetli direksiyon alıp adapter ile direksiyonu değiştireceğim. Ha niye g29 aldın dersenizde 2.elde muazzam bir fiyata buldum o yüzden aldım.
Dolandırıcı2. El g27 600 TL alınır mı hocam ?
Kontrol et tabi ama ben zannetmiyorum o fiyata satılacağınıhocam ayni ildeyiz de kontrol edip mi alsam sence motorunda bi sıkıntı varmıdır istanbuldada bu fiyatlarda var.
diğer 2. ellerde 2500 n3eredeyse g29 2. el fiyatına o yüzden bi sormak istedim teşekkürlerKontrol et tabi ama ben zannetmiyorum o fiyata satılacağını
nerden aldınız ayrıca forza horizon 4 sorunsuz oynatır mı direk tak çalıştır şeklinceMerhaba,
Arkadaşlar bugün sizlere Logitech G27 incelemesi yapacağım;
Öncelikle ürünün manuel vitese sahip olması mükemmel bir olay, bazı oyunlarda istop ediyorsunuz.
Bu direksiyon setinin G25, G29' dan farklarına gelecek olursak;
G25 gördüğüm kadarıyla anakart arızası veriyor bir çok kişiden bunu duydum.
G29 vites kısmında tuşları bulunmuyor ayrıca görüntüsü çok çocuksu.
G27 daha önce de kullandım şuan da kullanıyorum, geri bildirimi harika, deri kalitesi, görünümü, vitesindeki tuşların işlevselliği, uzun ömürlülüğü gibi açılardan çok üstün.
Sanırım bu yüzden piyasada G29 ile aynı fiyatlara satılıyor.
Debriyajının hafif olması
Frenin sert olması
Gazın hafif olması gerçek araba hissini uyandırıyor.
Vitesinde gördüğüm bir kusur var, gerçekçilik için yapılmış sanırım, içini açıp baktığımda 1 adet bilye ve 3 adet delik vardı, vitesi geri takarken kemikli olması için yapılmış, ben bunu beğenmedim diğerlerinde var mı bilmiyorum.
Direksiyonun kendisi sorunsuz her anlamda güzel bir direksiyon.
Ayrıca 3D aparat ile direksiyon değiştirilebiliyor ve vitesi de değiştirilebiliyor.
Eğer uygun fiyata bulursanız kaçırmayın, alın derim.
G25 gibi arıza vermez, G29 gibi pahalı değil, Thrustmaster saymıyorum bile...
Hocam sadece yazı ile olmamış fotoğraf ile yazınızı güzelleştirebilirsiniz.Merhaba,
Arkadaşlar bugün sizlere Logitech G27 incelemesi yapacağım;
Öncelikle ürünün manuel vitese sahip olması mükemmel bir olay, bazı oyunlarda istop ediyorsunuz.
Bu direksiyon setinin G25, G29' dan farklarına gelecek olursak;
G25 gördüğüm kadarıyla anakart arızası veriyor bir çok kişiden bunu duydum.
G29 vites kısmında tuşları bulunmuyor ayrıca görüntüsü çok çocuksu.
G27 daha önce de kullandım şuan da kullanıyorum, geri bildirimi harika, deri kalitesi, görünümü, vitesindeki tuşların işlevselliği, uzun ömürlülüğü gibi açılardan çok üstün.
Sanırım bu yüzden piyasada G29 ile aynı fiyatlara satılıyor.
Debriyajının hafif olması
Frenin sert olması
Gazın hafif olması gerçek araba hissini uyandırıyor.
Vitesinde gördüğüm bir kusur var, gerçekçilik için yapılmış sanırım, içini açıp baktığımda 1 adet bilye ve 3 adet delik vardı, vitesi geri takarken kemikli olması için yapılmış, ben bunu beğenmedim diğerlerinde var mı bilmiyorum.
Direksiyonun kendisi sorunsuz her anlamda güzel bir direksiyon.
Ayrıca 3D aparat ile direksiyon değiştirilebiliyor ve vitesi de değiştirilebiliyor.
Eğer uygun fiyata bulursanız kaçırmayın, alın derim.
G25 gibi arıza vermez, G29 gibi pahalı değil, Thrustmaster saymıyorum bile...
Ben 1750₺ ya satıyorum çok düşük teklifler geliyor.diğer 2. ellerde 2500 n3eredeyse g29 2. el fiyatına o yüzden bi sormak istedim teşekkürler
2. El aldım mükemmel oynatıyor sorunsuz.nerden aldınız ayrıca forza horizon 4 sorunsuz oynatır mı direk tak çalıştır şeklince
Tamamdır.Hocam sadece yazı ile olmamış fotoğraf ile yazınızı güzelleştirebilirsiniz.