Yardım Logitech g29 alınır mı? yada daha başka bir model

Reaksiyon skoru
8
Bütçe
16000
Logitech g29 almayı düşünüyorum ama aklımda bir soru var bu fiyata daha iyi bir cihaz bulabilirmiyim yada fiyatı biraz daha artırarak başka bir model ne olabilir forza 5 , ETS 2 f1 oynamayı düşünüyorum
Bütçe 20 bin tl yi bulabilir ikinci el düşünüyorum

15 bin TL'ye daha iyisini bulabilirsiniz. Hem de Direct Drive servo motorlu :D Hepsiburada'da vardı ama arkadaşlar benim önerimle stokları tükettiler şuan sıfır garantili olarak bu satıcıda var.

Daha da iyisini isterseniz. PXN VD4 var. Bu bütçede rakibi Moza R3. PXN VD4 tork olarak daha güçlü, direksiyonu daha iyi ve fren performans kiti içinde geliyor. Nakit aldığınızda Moza R3'ten daha uyguna geliyor.
https://www.euas.com.tr/urun/pxn-pxn-vd4-280mm-direksiyon-set-oyun-konsolu

Taksitle almak isterseniz de yine aynı ithalatçı 25K'dan koymuş.
https://www.hepsiburada.com/vd4-bun...l-dahil-pc-uyumlu-sim-racing-pm-HBC0000AXVDPT

Ben PXN VD6 kullanıyorum. Daha önce R3 kullandım. Aralarında çok fark var.
https://www.gelbura.com/pxn-vd6-6n-m-24bit-encoder-direct-drive-direksiyon-seti-pc-pd-TET99682386368

Önsipariş ile 26K'ya almıştım. Herkese de bas bas bağırdım Moza R3 fiyatına bunu alın diye ama kimse dinlemedi :) Sakın bu bütçelere vitesi var diye aldanıp G29 gibi dişli setler almayın. Vites daha sonra da alınır önemli olan setin içindeki motordur.

Logitech g29 almayı düşünüyorum ama aklımda bir soru var bu fiyata daha iyi bir cihaz bulabilirmiyim yada fiyatı biraz daha artırarak başka bir model ne olabilir forza 5 , ETS 2 f1 oynamayı düşünüyorum
Bütçe 20 bin tl yi bulabilir ikinci el düşünüyorum
direct drive bir set alırsanız daha iyi olur ben moza serisi kullanıyorum markadan hiç bir şikayetim yok tavsiye ederim. moza r3 giriş seviyesi olarak yeterli olacaktır tabi fiyatı biraz yüksek kalıyor. yukarıda arkadaşın verdiği modellerde çok güzel ben önce pxn alacaktım fakat hem tedarik aşaması hem redditte bazı kullanıcıların olumsuz yorumları kafamı karıştırmıştı ama bu bütçelerde kesinlikle alınır özellikle v10 pro

direct drive bir set alırsanız daha iyi olur ben moza serisi kullanıyorum markadan hiç bir şikayetim yok tavsiye ederim. moza r3 giriş seviyesi olarak yeterli olacaktır tabi fiyatı biraz yüksek kalıyor. yukarıda arkadaşın verdiği modellerde çok güzel ben önce pxn alacaktım fakat hem tedarik aşaması hem redditte bazı kullanıcıların olumsuz yorumları kafamı karıştırmıştı ama bu bütçelerde kesinlikle alınır özellikle v10 pro
Hocam hangi model için olumsuz yorum gördünüz? Ben reddit'te ve kendi discord kanallarında tüm kullanıcı yorumlarını gördüm VD serilerinde bir şikayet yoktu. Sizin gördüğünüz dişli V10 ya da V99 modelleri olmasın? Onları zaten kimseye öneremiyorum maalesef. Dişli model hangi markada olursa olsun arıza verme ihtimali yüksektir. Pxn'in yeni direct drive modellerinde fabrikasyon bir arıza görmedim şimdiye kadar. Kaldı ki Direct Drivelar kolay kolay arıza vermiyor. Yazılımsal olarak bir kaç sorun oldu onu da hemen çözdüler.
Zaten Moza dahil Çin'de üretilen direksiyon setlerinin %90'ı Litestar isimli bir firmanın fabrikasında yapılıyor :D PXN be Moza gibi firmalar kendi markasını vurdurup fason ürettiriyor, sadece yazılım tarafında devreye giriyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,988
Üyeler
185,011
Son üye
Sleepyhead12957
Geri