Logitech G29 Orijinalmi?

LoereX

80+
Reaksiyon skoru
3
Dün gece Trendyol üzerinden 9bin tl'ye yakın bir paraya logitech g29+shifter aldım fakat bugün kargoya verildiğinde İstanbul Tahtakale'den kargoya verildiğini gördüm ve içime bi kurt düştü satıcı açıklamada yurt dışı ürünü olduğunu belirtmiş ama bu ürün bana ulaştığında ben bu ürünün orijinal olup olmadığını sorgulamamın bir yöntemi varmı?

Ekler

• IMG_20221203_143713.jpg
    IMG_20221203_143713.jpg
    196.5 KB · Hit: 89
  • Screenshot_2022-12-03-14-35-44-855_trendyol.com.jpg
    Screenshot_2022-12-03-14-35-44-855_trendyol.com.jpg
    428.7 KB · Hit: 86
Son düzenleme:
Dün gece Trendyol üzerinden 9bin TL'ye yakın bir paraya logitech g29+shifter aldım fakat bugün kargoya verildiğinde İstanbul Tahtakale'den kargoya verildiğini gördüm ve içime bi kurt düştü satıcı açıklamada yurt dışı ürünü olduğunu belirtmiş ama bu ürün bana ulaştığında ben bu ürünün orijinal olup olmadığını sorgulamamın bir yöntemi varmı?
hocam kullanınca anlarsınız zaten yani bir sorunu yoksa sıkıntı yoktur bu kadar detaylı çakma bir ürün yapabiliyorlarsa zaten helal olsun der kullanırım ben

g29 çakmasının olduğunu ilk defa duyuyorum. uygulamasını indirip tek tek bütün tuşları kontrol edebilirsin. en bariz böyle anlarsın çakma olup olmadığını. Pahalıya almışsın bu arada iade et istersen kargo gelir gelmez açmadan

fiyatı pahalı iade et

Çok pahalıya almışsın ikinci el çok güzel set alırsın bu fiyata. Sıfır bile daha ucuza bulunur. Çakma değildir muhtemelen.

Dün gece Trendyol üzerinden 9bin TL'ye yakın bir paraya logitech g29+shifter aldım fakat bugün kargoya verildiğinde İstanbul Tahtakale'den kargoya verildiğini gördüm ve içime bi kurt düştü satıcı açıklamada yurt dışı ürünü olduğunu belirtmiş ama bu ürün bana ulaştığında ben bu ürünün orijinal olup olmadığını sorgulamamın bir yöntemi varmı?
Orjinal gibi duruyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,008
Üyeler
183,368
Son üye
Rashomomun
Geri