Logitech G435 Alınır mı?

alınmaz mıkrofon problemlerı var

Alınmaz max seste bile fısıltı gibi geldi bana. Çok tırk bir cihaz. G733 kullanıyorum çok memnunum.

Bunun dışında JBL Quantum 350 alabilirsin.

Alınmaz max seste bile fısıltı gibi geldi bana. Çok tırk bir cihaz. G733 kullanıyorum çok memnunum.
g435 gibi 3000 tl bütçe ile başka kulaklık önerebilir misiniz? Bluetooth özelliği olması lazım sadece oyun için kullanacağım kulaklığı başka bi kulaklık var mı bildiğiniz bu fiyat bandında

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunun dışında JBL Quantum 350 alabilirsin.

Baktım ancak bluethooth özelliği yok jbl kullaklığın. 3k civarı bilgisayar için sadece oyun bir de telefon da müzik dinlemek için arıyorum Bluethoot özelliği lazım

g435 gibi 3000 tl bütçe ile başka kulaklık önerebilir misiniz? Bluetooth özelliği olması lazım sadece oyun için kullanacağım kulaklığı başka bi kulaklık var mı bildiğiniz bu fiyat bandında

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Baktım ancak bluethooth özelliği yok jbl kullaklığın. 3k civarı bilgisayar için sadece oyun bir de telefon da müzik dinlemek için arıyorum Bluethoot özelliği lazım
Şahsen bt ile işim olmadığı için hiç araştırmadım. G435 deneyimim olduğu için sizi bu konuda bilgilendirmek istedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,310
Üyeler
187,317
Son üye
hectoor
Geri