Neler Yeni

🔥İndirim Logitech G512 Carbon Kahverengi Switch 3249 TL

v123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Veli

SerhatKRbb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
496
İsim
SERHAT BOZBAYIR
Valla şu ulkeye akko zakko makko geldi ya Logitech SS adam yerine koyulmuyo artik iyi oldu

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,809
İsim
Kerem Çavuş
Logitech taa hollandadan tuşunun boyası attı diye yeni klavye yollar. Akko makko sana koca bir nah çeker. Fark budur
Ülken uzak olduğu için logitech sana keycap bile yollamaz , akko dandik olmadığı için zaten tuşunun boyası atmaz :D ama gerekirse de pcbsine kadar yolluyor , deneyimlemediğiniz ürüne sallamayın

tftpro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Oğuz
Logitech taa hollandadan tuşunun boyası attı diye yeni klavye yollar. Akko makko sana koca bir nah çeker. Fark budur
Akko tuşun boyası atsın gel göster tüm forum gay
"Akkonun tuş boyası atması imkansız forum ahali rahat olabiliriz"

SerhatKRbb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
496
İsim
SERHAT BOZBAYIR
Ne boyasi la boyasi atan klavye anca logitech çöpünde olur

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,072
İsim
Oğuz
Aynen kral adamlar daha aşınan kulak pedinin yenisini yollayamıyor bir de sıfır klavye mi yollayacaklar 😀😀

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ülken uzak olduğu için logitech sana keycap bile yollamaz , akko dandik olmadığı için zaten tuşunun boyası atmaz :D ama gerekirse de pcbsine kadar yolluyor , deneyimlemediğiniz ürüne sallamayın
G512yi 2 seneden fazla süredir kullanıyorum. A tuşunun boyası çok hafif attı diye yazdım komple tuş takımı gönderdiler. Başka bir güzellik de yaptılar da çok suistimal edenler var diye buralara yazmıyorum 🤣 Ama tabii ki bu fiyata alınmaz. 3. ayda sık kullandığım tuşlar silinmeye başladı. Gelen takımı satıp yeni keycaps seti aldım. Malzeme kalitesi kasası hariç cırt.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
ersen
Alakası yok, yurt dışından garantisi biten g933 için kablosuz alıcı yolladılar. Yanına da usb şarj kablosu hediye etmişlerdi.

Outhis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
-------
8 10 yıl önce aldığım logitech g410 atlas klavyenin 1 yıl sonra e tuşunun yeşil ışığı yanmadığı için bana yeni klavye gönderdiler

G410 atlas ellerinde kalmadığı için üst model olan g512 gönderdiler

G410u ise hala kullanıyorum

O zamanlar aldığım g933 kulaklığın mikrofon kalitesinde sorun olduğunu desteğe yazdım birkaç işlem sonra bana yeni üretim g933 gönderdiler

Birini arkadaşa verdim diğerini hala kullanıyorum

Logitech dışında destek konusunda doğru düzgün yardımcı olan marka göremedim hatta duyamadım bile.

Top Bottom