Logitech taa hollandadan tuşunun boyası attı diye yeni klavye yollar. Akko makko sana koca bir nah çeker. Fark budurValla şu ulkeye akko zakko makko geldi ya Logitech SS adam yerine koyulmuyo artik iyi oldu
Ülken uzak olduğu için logitech sana keycap bile yollamaz , akko dandik olmadığı için zaten tuşunun boyası atmazLogitech taa hollandadan tuşunun boyası attı diye yeni klavye yollar. Akko makko sana koca bir nah çeker. Fark budur
Akko tuşun boyası atsın gel göster tüm forum gayLogitech taa hollandadan tuşunun boyası attı diye yeni klavye yollar. Akko makko sana koca bir nah çeker. Fark budur
Ne boyasi la boyasi atan klavye anca logitech çöpünde olurLogitech taa hollandadan tuşunun boyası attı diye yeni klavye yollar. Akko makko sana koca bir nah çeker. Fark budur
Aynen kral adamlar daha aşınan kulak pedinin yenisini yollayamıyor bir de sıfır klavye mi yollayacaklarLogitech taa hollandadan tuşunun boyası attı diye yeni klavye yollar. Akko makko sana koca bir nah çeker. Fark budur
G512yi 2 seneden fazla süredir kullanıyorum. A tuşunun boyası çok hafif attı diye yazdım komple tuş takımı gönderdiler. Başka bir güzellik de yaptılar da çok suistimal edenler var diye buralara yazmıyorumÜlken uzak olduğu için logitech sana keycap bile yollamaz , akko dandik olmadığı için zaten tuşunun boyası atmazama gerekirse de pcbsine kadar yolluyor , deneyimlemediğiniz ürüne sallamayın
Alakası yok, yurt dışından garantisi biten g933 için kablosuz alıcı yolladılar. Yanına da usb şarj kablosu hediye etmişlerdi.Ülken uzak olduğu için logitech sana keycap bile yollamaz , akko dandik olmadığı için zaten tuşunun boyası atmazama gerekirse de pcbsine kadar yolluyor , deneyimlemediğiniz ürüne sallamayın
8 10 yıl önce aldığım logitech g410 atlas klavyenin 1 yıl sonra e tuşunun yeşil ışığı yanmadığı için bana yeni klavye gönderdilerLogitech taa hollandadan tuşunun boyası attı diye yeni klavye yollar. Akko makko sana koca bir nah çeker. Fark budur