Öneri Logitech Gaming Set nasıldır?

Mouse'sini kullanıyorum ve aşırı memnunum ama bende ki G102 LightSync. Burada ki model Parogidy.

güzel setmiş ama ben olsam mouseyi ve kavyeyi prodigy almazdım

Önermem. Mouse modeli yenilenmiş modelin eski hali. Çift basma sorunu oluyor. O yüzden ben olsam riske girip almazdım.

güzel setmiş ama ben olsam mouseyi ve kavyeyi prodigy almazdım

Baktığım zaman uzun zamandır kullanıp memnun olanlar da var ama kronik çift tıklama sorunuyla karşılaşanlar da var. Kararsız kaldım açıkçası. Set olarak fiyat çok uyguna geliyor çünkü.

Baktığım zaman uzun zamandır kullanıp memnun olanlar da var ama kronik çift tıklama sorunuyla karşılaşanlar da var. Kararsız kaldım açıkçası. Set olarak fiyat çok uyguna geliyor çünkü.
Son tercih sizin.

Son tercih sizin.

Vazgeçtim. :) Yorumlar için teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Son tercih sizin.

Bu arada; hepsiburada'dan şu ürünü sipariş vermiştim, klavyede sorun olduğu için değişime gönderdim ama hb'nin değişimi yokmuş, direkt iade ediyorlarmış. Tekrar almayı düşünüyorum, bu ürün hakkında bilginiz var mı?

Ben daha önce bir süre kullandım ve memnundum açıkçası, bir de sizden yorum alayım dedim.

Son düzenleme:
Bu arada; hepsiburada'dan şu ürünü sipariş vermiştim, klavyede sorun olduğu için değişime gönderdim ama hb'nin değişimi yokmuş, direkt iade ediyorlarmış. Tekrar almayı düşünüyorum, bu ürün hakkında bilginiz var mı?

Ben daha önce bir süre kullandım ve memnundum açıkçası, bir de sizden yorum alayım dedim.
A4 sağlam markadır. Eski bir ürün olduğu için uzun vadede sorun çıkarır mı bilmem ama zannetmiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,840
Üyeler
175,115
Son üye
legens07
Geri