Logitech Momo Alınır mı?

Styx

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
593
Asetto Corsa Competizione için Logitech Momo alınır mı? Otobanda makas atmak ya da drift yapmak gibi şeyler için değil pistte yarışırken gameped'e kıyasla daha fazla zevk alabilmek için düşünüyorum.
Evet çok eski ve giriş seviyesi bir model ama genel kalitesi idare eder seviyedeyse benim işimi görebilir. Yarış esnasında direksiyon 1 tam tur bile çevrilmediği için 900 derece olması şart değil benim için, vitesleri de paddle shift ile atarım. Ara sıra ETS2 girersem girerim, onun dışında Asetto Corsa için kullanmayı düşünüyorum. Bu seti zamanında kullanmış olan, hala elinde olan varsa yorumlarını bekliyorum.

2750 yerine 5000 vermeye değecek bir fark var mı hocam ? 900 Derece özelliğinden bağımsız, malzeme kalitesi olarak vs. soruyorum.

hocam o paraya en azından 900 derece olması mantığıyla rampage v900s alınır. ama bütçe artıyor ise dfgt kesinlikle tercihiniz olabilir

hocam o paraya en azından 900 derece olması mantığıyla rampage v900s alınır. ama bütçe artıyor ise dfgt kesinlikle tercihiniz olabilir
Sırf 900 derece diye Rampage almam hocam, onun yerine muadil PXN ürünleri var 3 pedallı vitesli falan. Ama dediğim gibi benim işime yaramayacak 900 derece olması, yarış sırasında ne o kadar direksiyonu döndürebilirim ne manuel vitesle zaman kaybedebilirim.

Sırf 900 derece diye Rampage almam hocam, onun yerine muadil PXN ürünleri var 3 pedallı vitesli falan. Ama dediğim gibi benim işime yaramayacak 900 derece olması, yarış sırasında ne o kadar direksiyonu döndürebilirim ne manuel vitesle zaman kaybedebilirim.
Hocam bütçeniz varsa Assetto Corsa Competizione gibi rekabetçi bir simde o tip miadı dolmuş setlerle vakit kaybetmeyin. Rekabetçi sim tarafında Direct Drive dışında alacağınız hiç bir direksiyon sizi tatmin etmez. FFB açmadan zevk alamazsınız, açsanız dişli gürültüsünden kafanız şişer. O yüzden ya Direct Drive ya hiç bence.

Bu arada Direct Drive'larda istediğiniz dönüş açısına kitleyebilirsiniz. ETS gibi oyunlarda 1800 e bile çıkıyor. Bendeki 2600 görüyor o ayrı 😄

Son düzenleme:
Hocam bütçeniz varsa Assetto Corsa Competizione gibi rekabetçi bir simde o tip miadı dolmuş setlerle vakit kaybetmeyin. Rekabetçi sim tarafında Direct Drive dışında alacağınız hiç bir direksiyon sizi tatmin etmez. FFB açmadan zevk alamazsınız, açsanız dişli gürültüsünden kafanız şişer. O yüzden ya Direct Drive ya hiç bence.

Bu arada Direct Drive'larda istediğiniz dönüş açısına kitleyebilirsiniz. ETS gibi oyunlarda 1800 e bile çıkıyor. Bendeki 2600 görüyor o ayrı 😄
Çok rekabet hissiyle oynamıyorum aslında, en azından biraz daha gerçekçilik hissi olur diye düşünmüştüm ama hiç olumlu yorum alamadım. Gamepad ile devam ederim gibi.

Çok rekabet hissiyle oynamıyorum aslında, en azından biraz daha gerçekçilik hissi olur diye düşünmüştüm ama hiç olumlu yorum alamadım. Gamepad ile devam ederim gibi.
15k civarı Bütçe ayırmak istemiyorsanız en iyisi gamepad zaten. 2026 da Momo yada DFGT kullanmak yine 2026 da CRT monitör kullanmak gibi bir şey. Tamam kullanılır ama ne vaat edebilir bize. Direksiyon setleri de teknolojik aletler sonuçta. Momo vs güncel oyunlardaki feedbackleri karşılayacak teknolojiye sahip değil.​

• Beğen
Reaksiyonlar: Styx
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,968
Üyeler
195,486
Son üye
asikyazgan
Geri