qwerty1029384756
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 1,599
Sorum konu başlığında.
Sanki biraz cızırtı duydum gibi geliyor ve 2007 model olması şüphelendirdi.neden memnun kalmadığınızı da yazsaydınız keşke![]()
onun daha eski modeli var subwooferlı usta ben memnunumSanki biraz cızırtı duydum gibi geliyor ve 2007 model olması şüphelendirdi.
Birde laptop hoparlöründen daha ne diyeyim "tok" gibi ses veriyor normalmi? Windows 11 bildirim sesi farkı çıkıyor.onun daha eski modeli var subwooferlı usta ben memnunum
cok eskı ya ben olsam almazdım logıtech kalıtelı ama cıdden yıllar yıllar gecmısSorum konu başlığında.
şimdi olay cızırtımı yoksa tokmu orada bi karışıklık olmasınBirde laptop hoparlöründen daha ne diyeyim "tok" gibi ses veriyor normalmi? Windows 11 bildirim sesi farkı çıkıyor.
İkiside.şimdi olay cızırtımı yoksa tokmu orada bi karışıklık olmasın
Bilmiyordum. Pişman olmakta istemiyorum.cok eskı ya ben olsam almazdım logıtech kalıtelı ama cıdden yıllar yıllar gecmıs
ıstıyorsan ıade et ama sadece eskı oldugunu ogrendıgın ıcın ıade etme senı rahatsız eden bır sorunu yoksaİkiside.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bilmiyordum. Pişman olmakta istemiyorum.
Windows 11 bildirim sesinde cızırtı geliyor galiba.ıstıyorsan ıade et ama sadece eskı oldugunu ogrendıgın ıcın ıade etme senı rahatsız eden bır sorunu yoksa
hoparlörün ses ayarlarını yaptınmı peki hiç dokundunmuİkiside.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bilmiyordum. Pişman olmakta istemiyorum.
Ses seviyesini 24 yaptım.hoparlörün ses ayarlarını yaptınmı peki hiç dokundunmu