Neler Yeni

lol de 60fps sabit alıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Efe Akbayrak
arkadaşlar laptoptan diğer oyunları oynarken 150-180 fps alıyorken lolde sabit 60fps alıyorum bunu çözer misiniz

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,366
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
dikey senkronizasyonu kapat

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Mert Emir
İlgilendiği Kategoriler
Bilgi teknolojileri
Nvidia ekran kartı mı kullanıyorsunuz

efetg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
836
İsim
Tuğra
arkadaşlar laptoptan diğer oyunları oynarken 150-180 fps alıyorken lolde sabit 60fps alıyorum bunu çözer misiniz
sorun lol ayarlarıyla alakalı kurcala dene hepsini tek tek düzelir

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Mert Emir
İlgilendiği Kategoriler
Bilgi teknolojileri
nvidia gtx 1650
ben mahalle bilgisayarcısına giderken elime böyle bir vaka gelmişti. bir tane notebook gelmişti. (g770 ti sanırım.) adam half life 2 de ve lolde sabit 60 fps nin üstüne çıkmıyormuş. bizim usta laptopu bana verdi "yazılımsal sorundur halledersin sen" dedi. geforce experience yazılımı kurcaladım az buçuk. bir tane ayar buldum ismi battery saving miydi öyle birşeydi ben de hatırlamıyorum. Onu kapattım sorun halloldu. dediğim ayarı kapat olur belki. bir de VSync açıksa kapat. iyi günler dilerim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Efe Akbayrak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben mahalle bilgisayarcısına giderken elime böyle bir vaka gelmişti. bir tane notebook gelmişti. (g770 ti sanırım.) adam half life 2 de ve lolde sabit 60 fps nin üstüne çıkmıyormuş. bizim usta laptopu bana verdi "yazılımsal sorundur halledersin sen" dedi. geforce experience yazılımı kurcaladım az buçuk. bir tane ayar buldum ismi battery saving miydi öyle birşeydi ben de hatırlamıyorum. Onu kapattım sorun halloldu. dediğim ayarı kapat olur belki. bir de VSync açıksa kapat. iyi günler dilerim.
teşekkür ederim deneyip tekrar bilgilendireceğim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,086,445
Üyeler
172,674
Son üye
ibragah34
Top Bottom