LoL e başlıyorum nasıl bir oyun olduğu hakkında fikrim yok

IKeeqo

80+
Reaksiyon skoru
161
Sizce bu zamanda oyuna başlanır mı? Ara sıra videolarını görüyordum bu aralar çok karşıma çıkınca oynayasım geldi. Bağımlı ettiği doğrumu

Ekip falan yoksa tek başına sinir olur çıkarsın. İlk başta yeni karakterler kombolar falan öğrenmek güzel gelebilir ama sonradan en basit şeyi bile yapamayan adamlarla oynamak zorunda kalacaksın. Sinir olup olup çıkacaksın ama tekrar tekrar gireceksin.

Sizce bu zamanda oyuna başlanır mı? Ara sıra videolarını görüyordum bu aralar çok karşıma çıkınca oynayasım geldi. Bağımlı ettiği doğrumu
İlk başlarda keyifli olacak bir şeyler öğrenmek. Eğlenceli olacak. Sonra minimum yeterliliğe ulaşacaksın işte oradan sonrası bol çukuru. Bence kendine bunu yapma.

YAPMA YAPMA YAPMA YAPMA YAPMA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 6 senedir oynuyorum bataklık gibi oyun ypama

Korkuttunuz beni oyundan 1-2 el atsam bağımlı olmam heralde videoları görüp meraktan oynayasım geldi oyun bağımlılığımda yok zaten

Tek giriyorsan sıkıntı, tek başına kolay kolay keyif alamazsın.

1 kere oynayıp silicem oyunu beğensemde beğenmesemde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,873
Üyeler
184,067
Son üye
BiGDreAM06
Geri