LoL hesabım ne kadar eder?

Sett main hesap, 1m ye yakın sett var , başlıca değerli sayılabilecek skinler şunlar;
T1 imzalı çerçeveli Yine
Prestij çerçeveli ruh çiçeği Lux
Vaynenin prestij çerçeveli ekibi ( ismini unuttum)
Çerçeveli Yıldız muhafızı Rakam
Çerçeveli ruh çiçeği ivern
Çerçeveli havuz partisi Twitch
Sıra geldi sett koleksiyonuna;
Prestij obsidyen ejder sett
Ruh çiçeği sett + full chroma
Çerçeveli Heartsteel sett + full chroma
Çerçeveli ruh dövüşçüsü sett + full chroma
Obsidyen ejder sett + full chroma + on misli Zafer renk paketi
Meka krallıkları sett+ full chroma
Havuz partisi sett + full chroma
Havai fişek sett + full chroma
Bunların yanında bütün ebedi serisi full hepsi açık ve Max, kısaca daha saymayı unuttuğum değerli ve güzel skinler var, ayrıca baya bı güzel efsanevi skini varAlıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
Lole ne kadar para harcadığına bakıp , üstüne 3-5 koy o kadar ediyor işte.

Sett main bir ruh hastası bulabilirsen 500 ile 1000 arası bişey eder bence. Burda zor olan alıcıyı bulmak ztn. Ayrıca hesap satışısı ban sebebi dolayısıyla uğraşmaya değmez bile

Lole ne kadar para harcadığına bakıp , üstüne 3-5 koy o kadar ediyor işte.
1000043920.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sett main bir ruh hastası bulabilirsen 500 ile 1000 arası bişey eder bence. Burda zor olan alıcıyı bulmak ztn. Ayrıca hesap satışısı ban sebebi dolayısıyla uğraşmaya değmez bile
Sett Maine 500-1000 arası bile vermem ki satmıyorum zaten sadece ederini merak ettim

Hayatım LoL değil merak etme sen abicigim. İse yarayacak bı yorumun yoksa kıskançlığını kendine sakla. Senin yorumların ne benim moralimi nede hesabımın değerini etkiler 🫵🏻🤣 ragebait atacaksan tiktokda falan at küçük yaş ortalaması daha etkili
O kadar hayatı Lol olmuşki herkesin lol oynadığını sanıyor.🤣

O kadar hayatı Lol olmuşki herkesin lol oynadığını sanıyor.🤣
Herkesin LoL oynadığını sandığımi içeren bir yazı bile yok olm ya bipolar bozukluğun var yada 12 IQ falansin

1000 civarı anca en fazla o da çok al sat yaptım çok parası olana 1500 de sen yine de bi dene

1000 civarı anca en fazla o da çok al sat yaptım çok parası olana 1500 de sen yine de bi dene
Yok ya satmıyorum değerini merak ettim sadece, emek hesabım zaten satmam asla

G*rizekalı LOL oynamıyorsam senin hesabını nasıl kıskanabilirim?Ooof of.
Dostum baya havalısın sen ya hakaret falan off bütün kızlar peşindedir senin şimdi Kaan™ TM ne la marka mısın sen

Ekler

• 1000041306.webp
    1000041306.webp
    8.6 KB · Hit: 10
Yani ne kadar eder etmez bilmiyorum ama hesabı çok rahat satarsın. Evet yasak ama yapılabiliyor. Korona zamanında arkadaşımla fresh account alıp elmas yapar satardık. Çokta güzel para kazanırdık. Sende aynı şekilde hesabını satabilirsin. Ama açık konusayım bu hesap muhtemelen iyi para ediyodur ve değerinde satmanda zor olacak.

Yani ne kadar eder etmez bilmiyorum ama hesabı çok rahat satarsın. Evet yasak ama yapılabiliyor. Korona zamanında arkadaşımla fresh account alıp elmas yapar satardık. Çokta güzel para kazanırdık. Sende aynı şekilde hesabını satabilirsin. Ama açık konusayım bu hesap muhtemelen iyi para ediyodur ve değerinde satmanda zor olacak.
Dediğim gibi satmayı düşünmüyorum, tr de böyle bi hesapda çok nadirdir zaten koleksiyon hesabı dümdüz sett açısından. Sadece bazı küçük yaşlı arkadaşlarımız kıskanıp 5 kuruş etmez falan diye düşünüyor. Yani 5k TL atsa bile fresh hesaba kullanabileceği Max skin 50-60 i geçmez. Gel gör ki LoL bile oynamıyor adam, sırf ragebait atmak için yazıyor, sanırım annesi babası ilgi göstermiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,193
Üyeler
186,032
Son üye
Platoxin
Geri