Neler Yeni

Öneri LoL hesap kasıp satmak mantıklı mı

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,564
İsim
Emre
Discord
necromancerr
başlıkta olduğu gibi 14 yaşındayım bilgisayar almak için para biriktiricem napabilirim ve sizce instada falan olan freelancing vb mantıklı mı??
cebine çerez parası kalır anca pc için para biriktireyim olarak yapamazsın 2 sene yaptım oyunlara falan skin alırken veya oyun alırken güzel oluyordu sadece

Klaus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
379
İsim
Klaus
En son fresh hesaplar 30 40 ediyodu uğraştığına değmez anca botla kascanda öyle

swynz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
ateş
o zamany az tatlii bir yerde çalışırım sağolun ben genede öylesine yapıcam tatil gelene kadar

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Yazın çalışıp alırsın dostum 9.sınıfın yazında parayı topladım 3 ay aralıksız çalışarak ( köle maaşı aldım ) asgari 8kydı herhalde 2k alıyordum klima ustasının yanında kolay işte değil. Dolar-altın yaptım 10.sınıfın yazında topladım tek tek parçaları alıp.

3 ay asgarinin 3/2 sine çalışsan inan parayı vurursun 30k alırsın en az ben 6k aldım yinede dizdim yani öyle düşün.

swynz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
ateş
Yazın çalışıp alırsın dostum 9.sınıfın yazında parayı topladım 3 ay aralıksız çalışarak ( köle maaşı aldım ) asgari 8kydı herhalde 2k alıyordum klima ustasının yanında kolay işte değil. Dolar-altın yaptım 10.sınıfın yazında topladım tek tek parçaları alıp.

3 ay asgarinin 3/2 sine çalışsan inan parayı vurursun 30k alırsın en az ben 6k aldım yinede dizdim yani öyle düşün.
tamam saol

Ravyn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Adem Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Teknoloji Eğitim Konu Dışı
ben denedim pek uğraştırıcı ve değmez

swynz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
ateş
ben denedim pek uğraştırıcı ve değmez
lol hesap kasma mı
Mesaj otomatik birleştirildi:

nasıl buldun calısılacak bir yer kapı kapı gezerek mi

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,179
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
lol hesap kasma mı

Hocam bende euwest serverında 68 70wr plat hesap yapıp satıyodum şu bot hesapları alarak ama lolde bi hatamı ne oluşmuş heralde öyle bir şey diyorlardı o yüzden bot hesaplar ban yiyor ban yemeyen hesaplarda 100tl felan hep ondan deneme bile bu hesaplar bot olduğu için 170e felan gidiyor aradaki farka değmez bide şu 30seviye yapmayıda denersen onuda deneme ondada bi ömür harcarsın

swynz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
ateş
Hocam bende euwest serverında 68 70wr plat hesap yapıp satıyodum şu bot hesapları alarak ama lolde bi hatamı ne oluşmuş heralde öyle bir şey diyorlardı o yüzden bot hesaplar ban yiyor ban yemeyen hesaplarda 100tl felan hep ondan deneme bile bu hesaplar bot olduğu için 170e felan gidiyor aradaki farka değmez bide şu 30seviye yapmayıda denersen onuda deneme ondada bi ömür harcarsın
biliyorum hocam zaten yaz tatilinde çalışıcam hep lol oynuyorum cebime para girsin diye ara sıra yapacagım

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
lol hesap kasma mı

Arkadaşım çalışıyordu onun ustasının askerlik arkadaşı çırak arıyordu bende gittim ama heryer böyle az veriyor yani arkadaşım usta oldu nerdeyse ama ona bile hâlâ çok çok az veriyor asgarinin yarısi bile değil belki.

Yani önerim çırak olarak hiç bir yere gitme inşaatta çalışabilirsin ama acayip ağırdır maaşları çok yüksek oluyor tabii ki günlük 2k ya yakın

swynz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
ateş
Arkadaşım çalışıyordu onun ustasının askerlik arkadaşı çırak arıyordu bende gittim ama heryer böyle az veriyor yani arkadaşım usta oldu nerdeyse ama ona bile hâlâ çok çok az veriyor asgarinin yarısi bile değil belki.

Yani önerim çırak olarak hiç bir yere gitme inşaatta çalışabilirsin ama acayip ağırdır maaşları çok yüksek oluyor tabii ki günlük 2k ya yakın
aylık 5 bin bile yeter bana hocam

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
aylık 5 bin bile yeter bana hocam
O kadar düşük biryerde calışıcaksan part time çalış hocam kafeler alır mı bilmiyorum ama 5k çok az asgari 17k olmuş yani torpil olsa 17k bile veriyorlsr arkadaşımın arkadaşı otelde 25k alıyordu asgari 11k iken

Top Bottom