- Konu Sahibi Konu Sahibi
saolun hocam düşüneceğimçaycı,tekstil vb. çalışırsınız hocam.
saolun hocam düşüneceğimçaycı,tekstil vb. çalışırsınız hocam.
cebine çerez parası kalır anca pc için para biriktireyim olarak yapamazsın 2 sene yaptım oyunlara falan skin alırken veya oyun alırken güzel oluyordu sadecebaşlıkta olduğu gibi 14 yaşındayım bilgisayar almak için para biriktiricem napabilirim ve sizce instada falan olan freelancing vb mantıklı mı??
tamam saolYazın çalışıp alırsın dostum 9.sınıfın yazında parayı topladım 3 ay aralıksız çalışarak ( köle maaşı aldım ) asgari 8kydı herhalde 2k alıyordum klima ustasının yanında kolay işte değil. Dolar-altın yaptım 10.sınıfın yazında topladım tek tek parçaları alıp.
3 ay asgarinin 3/2 sine çalışsan inan parayı vurursun 30k alırsın en az ben 6k aldım yinede dizdim yani öyle düşün.
lol hesap kasma mıben denedim pek uğraştırıcı ve değmez
nasıl buldun calısılacak bir yer kapı kapı gezerek miYazın çalışıp alırsın dostum 9.sınıfın yazında parayı topladım 3 ay aralıksız çalışarak ( köle maaşı aldım ) asgari 8kydı herhalde 2k alıyordum klima ustasının yanında kolay işte değil. Dolar-altın yaptım 10.sınıfın yazında topladım tek tek parçaları alıp.
3 ay asgarinin 3/2 sine çalışsan inan parayı vurursun 30k alırsın en az ben 6k aldım yinede dizdim yani öyle düşün.
Hocam bende euwest serverında 68 70wr plat hesap yapıp satıyodum şu bot hesapları alarak ama lolde bi hatamı ne oluşmuş heralde öyle bir şey diyorlardı o yüzden bot hesaplar ban yiyor ban yemeyen hesaplarda 100tl felan hep ondan deneme bile bu hesaplar bot olduğu için 170e felan gidiyor aradaki farka değmez bide şu 30seviye yapmayıda denersen onuda deneme ondada bi ömür harcarsınlol hesap kasma mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
nasıl buldun calısılacak bir yer kapı kapı gezerek mi
biliyorum hocam zaten yaz tatilinde çalışıcam hep lol oynuyorum cebime para girsin diye ara sıra yapacagımHocam bende euwest serverında 68 70wr plat hesap yapıp satıyodum şu bot hesapları alarak ama lolde bi hatamı ne oluşmuş heralde öyle bir şey diyorlardı o yüzden bot hesaplar ban yiyor ban yemeyen hesaplarda 100tl felan hep ondan deneme bile bu hesaplar bot olduğu için 170e felan gidiyor aradaki farka değmez bide şu 30seviye yapmayıda denersen onuda deneme ondada bi ömür harcarsın
Arkadaşım çalışıyordu onun ustasının askerlik arkadaşı çırak arıyordu bende gittim ama heryer böyle az veriyor yani arkadaşım usta oldu nerdeyse ama ona bile hâlâ çok çok az veriyor asgarinin yarısi bile değil belki.lol hesap kasma mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
nasıl buldun calısılacak bir yer kapı kapı gezerek mi
aylık 5 bin bile yeter bana hocamArkadaşım çalışıyordu onun ustasının askerlik arkadaşı çırak arıyordu bende gittim ama heryer böyle az veriyor yani arkadaşım usta oldu nerdeyse ama ona bile hâlâ çok çok az veriyor asgarinin yarısi bile değil belki.
Yani önerim çırak olarak hiç bir yere gitme inşaatta çalışabilirsin ama acayip ağırdır maaşları çok yüksek oluyor tabii ki günlük 2k ya yakın
O kadar düşük biryerde calışıcaksan part time çalış hocam kafeler alır mı bilmiyorum ama 5k çok az asgari 17k olmuş yani torpil olsa 17k bile veriyorlsr arkadaşımın arkadaşı otelde 25k alıyordu asgari 11k ikenaylık 5 bin bile yeter bana hocam