yeni oyuncuysan Nişancilardan uzak dur bence Oynamasi en zor tiplerden birihocam peki twitch nasıl?
jinx ? jhin ? caitlyn, ben başlangıçta bunlarla oynadım çok zorda gelmiyor sadece jhin nin ultisinin mantığını anlamamıştım oda yt de var 10 sn lik anlatımLole yeni başladım, oynayışımı değerlendirecek olursam 3/10 derim. Genelde ARAM Modunda oynuyorum, önerebileceğiniz oynaması zor olmayan karakter önerir misiniz? Önceden nautilus oynuyordum ama dediğim gibi acemi bir şekilde.
bence nişancılarla oynaması kötü bişey değil. arkadan oynar ve oyunu çözeryeni oyuncuysan Nişancilardan uzak dur bence Oynamasi en zor tiplerden biri
öncelikle 8-9 yıllık tecrübem olduğu için sana doğru önerileri yapabilirim diye düşünüyorum ;Lole yeni başladım, oynayışımı değerlendirecek olursam 3/10 derim. Genelde ARAM Modunda oynuyorum, önerebileceğiniz oynaması zor olmayan karakter önerir misiniz? Önceden nautilus oynuyordum ama dediğim gibi acemi bir şekilde.
oynaması en eğlenceli ve basit olan karakterler neler peki?öncelikle 8-9 yıllık tecrübem olduğu için sana doğru önerileri yapabilirim diye düşünüyorum ;
nişancı olarak sana kesinlikle caitlyn , tristana , miss fortune gibi karakterleri öneririm
dövüşçü olarak : garen , sett gibi mekaniğe pek sahip olmayan basit karakterleri öneririm
tank olarak : malphite , dr.mundo , tahm kench gibi karakterleri öneririm
büyücü olarak çok seçeneğimiz var :lux , morgana , orianna(ortalama zorluk ama alışırsın) , brand , syndra öneririm
destek olarak : natilus , leona ve eğlenmek istersen blitzcrack öneririm
ormancı olarak : kesinlikle nocturne ile başla oynamak istiyorsan amumu , master yi , volibear kullanabilirsin
şimdi geldik yorumlamama oyunu öğrenme aşamasında ormancı oynama ben sana destek rolünü öneririm en başta.