LoL karakter önerisi?

M1kee

80+
Reaksiyon skoru
18
Lole yeni başladım, oynayışımı değerlendirecek olursam 3/10 derim. Genelde ARAM Modunda oynuyorum, önerebileceğiniz oynaması zor olmayan karakter önerir misiniz? Önceden nautilus oynuyordum ama dediğim gibi acemi bir şekilde.

Sylas, pantheon Xin zhao

Lole yeni başladım, oynayışımı değerlendirecek olursam 3/10 derim. Genelde ARAM Modunda oynuyorum, önerebileceğiniz oynaması zor olmayan karakter önerir misiniz? Önceden nautilus oynuyordum ama dediğim gibi acemi bir şekilde.
jinx ? jhin ? caitlyn, ben başlangıçta bunlarla oynadım çok zorda gelmiyor sadece jhin nin ultisinin mantığını anlamamıştım oda yt de var 10 sn lik anlatım

illa menzilli olsun dersen buyucu şampiyonlara odaklan yada genelde Yetenekleri ile calisan Ezreal olabilir

yeni oyuncuysan Nişancilardan uzak dur bence Oynamasi en zor tiplerden biri
ya şimdi oyunuda tam bilmiyorum yakın menzilli bir karakter aldığımdada düşmanın üstüne atlayıp tüm yeteneklere spam atıyorum

şimdilik oyun mantığını öğrenmen için hedefi tutturman gereken şampiyon oynamaman gerek, genelde yeteneği direk rakibe bırakan şampiyon tavsiye ederim
pantheon malzahar master yi malphite gibi

illa menzilli olsun dersen buyucu şampiyonlara odaklan yada Ezreal oyna

öncelikle 8-9 yıllık tecrübem olduğu için sana doğru önerileri yapabilirim diye düşünüyorum ;
nişancı olarak sana kesinlikle caitlyn , tristana , miss fortune gibi karakterleri öneririm
dövüşçü olarak : garen , sett gibi mekaniğe pek sahip olmayan basit karakterleri öneririm
tank olarak : malphite , dr.mundo , tahm kench gibi karakterleri öneririm
büyücü olarak çok seçeneğimiz var :lux , morgana , orianna(ortalama zorluk ama alışırsın) , brand , syndra öneririm
destek olarak : natilus , leona ve eğlenmek istersen blitzcrack öneririm
ormancı olarak : kesinlikle nocturne ile başla oynamak istiyorsan amumu , master yi , volibear kullanabilirsin
şimdi geldik yorumlamama oyunu öğrenme aşamasında ormancı oynama ben sana destek rolünü öneririm en başta.

öncelikle 8-9 yıllık tecrübem olduğu için sana doğru önerileri yapabilirim diye düşünüyorum ;
nişancı olarak sana kesinlikle caitlyn , tristana , miss fortune gibi karakterleri öneririm
dövüşçü olarak : garen , sett gibi mekaniğe pek sahip olmayan basit karakterleri öneririm
tank olarak : malphite , dr.mundo , tahm kench gibi karakterleri öneririm
büyücü olarak çok seçeneğimiz var :lux , morgana , orianna(ortalama zorluk ama alışırsın) , brand , syndra öneririm
destek olarak : natilus , leona ve eğlenmek istersen blitzcrack öneririm
ormancı olarak : kesinlikle nocturne ile başla oynamak istiyorsan amumu , master yi , volibear kullanabilirsin
şimdi geldik yorumlamama oyunu öğrenme aşamasında ormancı oynama ben sana destek rolünü öneririm en başta.
oynaması en eğlenceli ve basit olan karakterler neler peki?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,771
Üyeler
184,051
Son üye
furkancoskun
Geri