Lol oynarken anlık donma problemi

4LP3REN

80+
Reaksiyon skoru
3
oyun esnasında rastgele bir zamanda genellikle 30 dakikalık bir oyunda 3,4 defa anlık donma problemi yaşıyorum oyun 3,4 saniye boyunca donuyor bunu nasıl düzeltebilirim işlemci AMD Ryzen 7 7435HS ekran kartı rtx4050 sürücülerimi güncelledim oyunu sildim yükledim ama sorunu çözemedim yardımcı olurmusunuz

oyun esnasında rastgele bir zamanda genellikle 30 dakikalık bir oyunda 3,4 defa anlık donma problemi yaşıyorum oyun 3,4 saniye boyunca donuyor bunu nasıl düzeltebilirim işlemci AMD Ryzen 7 7435HS ekran kartı rtx4050 sürücülerimi güncelledim oyunu sildim yükledim ama sorunu çözemedim yardımcı olurmusunuz
Lol bu sezon sıkıntılı kanka normal

1774630568482.webp

şunu dene

Hocam o anda işlemci kullanım değerleri veya ekran kartı kullanım değeri kaç acaba

hiç kontrol etmedim ama internette amd işlemcilerden kaynaklı olduguna dair birseyler gordum

hiç kontrol etmedim ama internette amd işlemcilerden kaynaklı olduguna dair birseyler gordum
Yani hocam bir bakın derim belki aşırı sıcaklıktan ötürü donuyor olabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Lol bu sezon sıkıntılı kanka normal
Hocam verdiğiniz cevap garip olmuş normalde nereden oynuyorsam oyniyayim böyle bir şey ile karşılaşmadım

Hocam verdiğiniz cevap garip olmuş normalde nereden oynuyorsam oyniyayim böyle bir şey ile karşılaşmadım
Giriyor kanka bu sezon 1.46 da net giriyor mesela ilk 10 dk de giriyor rastgele zamanlarda sonrasındada 1 2 kere girmesi normal 30 dklik oyun diyor. 3-4sn dondugunu yeni gördüm o normal değil. Milisaniyelikler normal ama.

işlemci sıcaklığı 63-68 arası degisiyor normalmidir

oyun tam ekrandaysa borderless yapmayı dener misin, ben öyle çözdüm.

Geri