LOL Urf gitti

Alposki

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,534
Arkadaşlar lolde severek oynadığım urf bügün gitti bilgisi olan arkadaşlar lole başka oyun modları ne zaman gelecek

Açıklama yapıyorlar çıkacağı zaman.

Uzun bir süre tekrar gelecegini düşünmüyorum . Oyuncular hızlı yetenek dönmesine falan cok alistigi icin normal sihirdar vadisi mekanikleri çok yavaş geliyo bu yüzden urf uzun sureli olmuyo .

urfu neden sınırsız yapmıyorlar ki zaten belli bir kitle hala dereceli oynıycaktır sevenlerde urf oynar :/
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Uzun bir süre tekrar gelecegini düşünmüyorum . Oyuncular hızlı yetenek dönmesine falan cok alistigi icin normal sihirdar vadisi mekanikleri çok yavaş geliyo bu yüzden urf uzun sureli olmuyo .
urf sınırsız olsun zaten lolün belli bir kitlesi yine dereceli giricektir.

Arada bir çıkarıyorlar. Daha dün ne güzel Morgana-Lux yapmıştık.

Benim bildiğim açıklama bu şahsen ben LoL fazlasıyla oynayan biri olarak URF gelsede çok oynamıyorum . Bu sefer geldiginde de 6-7 maç atmişimdir ama yaptıkları açıklamada üstte söylediğim şeyi söylediler

urfu neden sınırsız yapmıyorlar ki zaten belli bir kitle hala dereceli oynıycaktır sevenlerde urf oynar :/

urf sınırsız olsun zaten lolün belli bir kitlesi yine dereceli giricektir.
RURF zevkliydi evet ama URF gerçekten kanser. Her maç aynı heroları pickleyenler. Main hero alıp tryhard oynayanlar. URF Eğlence modudur. Tek atma veya skor kasma değil. Bunu anlasalar aslında zevkli mod.

Arkadaşlar lolde severek oynadığım urf bügün gitti bilgisi olan arkadaşlar lole başka oyun modları ne zaman gelecek
Girip kanser olmadan oynadığım tek oyun modu URF’tu. Bekle şimdi bekleyebilirsen bir daha çakmasını...

Dostum olayı da bu urfun sınırsız olursa artık zevk almazsın sınırlı diye zevk alıyorsun.

RURF zevkliydi evet ama URF gerçekten kanser. Her maç aynı heroları pickleyenler. Main hero alıp tryhard oynayanlar. URF Eğlence modudur. Tek atma veya skor kasma değil. Bunu anlasalar aslında zevkli mod.
adam urfta kule alıyor kule eğlenelim diye giriyoz adam dereceli oynuyor sanki gidiyor kule alıyor yazık ya gerçekten

rurf kesinlikle daha iyi hem ayrı bir zevki oluyor rastgele gelince

Bence bir sonraki DOM Urf olmayacak . Uzun süredir adını hatırlamıyorumda farklı bir haritası vardı 7000 Altına falan herşeyi veren item alabiliyoduk . O modun geleceğini düşünüyorum .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,638
Üyeler
195,093
Son üye
ferrideniz
Geri