Bilmiyorum.ne zaman yaparlar acaba![]()
urfu neden sınırsız yapmıyorlar ki zaten belli bir kitle hala dereceli oynıycaktır sevenlerde urf oynar :/Bilmiyorum.
urf sınırsız olsun zaten lolün belli bir kitlesi yine dereceli giricektir.Uzun bir süre tekrar gelecegini düşünmüyorum . Oyuncular hızlı yetenek dönmesine falan cok alistigi icin normal sihirdar vadisi mekanikleri çok yavaş geliyo bu yüzden urf uzun sureli olmuyo .
RURF zevkliydi evet ama URF gerçekten kanser. Her maç aynı heroları pickleyenler. Main hero alıp tryhard oynayanlar. URF Eğlence modudur. Tek atma veya skor kasma değil. Bunu anlasalar aslında zevkli mod.urfu neden sınırsız yapmıyorlar ki zaten belli bir kitle hala dereceli oynıycaktır sevenlerde urf oynar :/
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
urf sınırsız olsun zaten lolün belli bir kitlesi yine dereceli giricektir.
Girip kanser olmadan oynadığım tek oyun modu URF’tu. Bekle şimdi bekleyebilirsen bir daha çakmasını...Arkadaşlar lolde severek oynadığım urf bügün gitti bilgisi olan arkadaşlar lole başka oyun modları ne zaman gelecek
adam urfta kule alıyor kule eğlenelim diye giriyoz adam dereceli oynuyor sanki gidiyor kule alıyor yazık ya gerçektenRURF zevkliydi evet ama URF gerçekten kanser. Her maç aynı heroları pickleyenler. Main hero alıp tryhard oynayanlar. URF Eğlence modudur. Tek atma veya skor kasma değil. Bunu anlasalar aslında zevkli mod.
rurf kesinlikle daha iyi hem ayrı bir zevki oluyor rastgele gelinceRURF zevkliydi evet ama URF gerçekten kanser. Her maç aynı heroları pickleyenler. Main hero alıp tryhard oynayanlar. URF Eğlence modudur. Tek atma veya skor kasma değil. Bunu anlasalar aslında zevkli mod.