LoL Urfwick Alınır Mı

Reaksiyon skoru
62
İyi forumlar , ben yaklaşık 7 senedir lol oynuyorum şuan hesabım 700 level 180 K mavi özüm vardı birazını harcadım 152 K kaldı . Hesabımda 170 civarı skin var sizce Urfwick'i almalı mıyım

mevcutta hangi ww kostümün var

İyi forumlar , ben yaklaşık 7 senedir lol oynuyorum şuan hesabım 700 level 180 K mavi özüm vardı birazını harcadım 152 K kaldı . Hesabımda 170 civarı skin var sizce Urfwick'i almalı mıyım
urfwicki al çünkü urfwickin olayı kostümün güzelliği değil altın gibi prestij yansıtıyor ben eski lolcüyüm anlamına geliyor

Urfwick kostümü eski bir kostüm bence kaliteli ama daha iyileri var sırf koleksiyona atmak için alınabilir öbür türlü daha iyileri var oyunda pek tercih edilen bir kostüm değil çoğu o kostüm yerine kostumsuz giriyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tüm çarların açıksa mavi özle yapacağın bir şey kalmamış zaten :D
Sunucu değişikliği yapılabilir

Eski skindir hatıra olduğu için değerli bence

Geri