ynsemreuzun
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,610
niye hocamselam, profile laf yok da o birlikte oynadığın elemanları değiştir be hocam![]()
kaliteli hayat damgası vurarım bu yorumaKAMBURCELLAT#0101 (TR) - LeagueOfGraphs
Hergün milyonlarca LoL maçını analiz ederek şampiyon istatistikleri, karşılaşmaları, buildleri & sihirdar derecelerini size sunuyoruz. Şampiyon istatistikleri, popülerliği, kazanma oranı, en iyi itemler ve yetenekler. Takım dereceleri.www.leagueofgraphs.com
Ben Rank kasmam sadece urf ve aram. Oynarım
hayat kaliteniz son düzey yüksek hocam böyle devamHiç lol oynamadım
Eyw oynamayı da düşünmüyomkaliteli hayat damgası vurarım bu yoruma
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hayat kaliteniz son düzey yüksek hocam böyle devam
hikaye tarzı mı hocam sizde daha çokEyw oynamayı da düşünmüyom
Yok emenike ruslarhikaye tarzı mı hocam sizde daha çok
bende de futbol sıfır hocam cs severiz ama oldu try hard gece gündüz rank kasma oynamayalı 3 sene falanYok emenike ruslar
şöyle hocam 150 200e yakın karakter var ben 2 tanesinde tr de 1 inci sıradayım sıralama dereceli rankına win oranına karakter istatistiklerine göre hesaplanıyoroynadığı oyun ve kazanma oranı neden görünmüyor? Türkiyede en yüksek skor sende mi yani?
Mesela ben war thunder oyunundan bilerim. Ne kadar oyuna katıldın ne kadar kaybettin ne kadar kazandın kaç tank vurdun kaç defa tankın vuruldu, kaç uçak vurdun kaç uçağını vurdular, böyle böyle her ince ayrıntının skoruna kadar var.
Hesabı geliştirip satmak mümkün mü? Mesela kaça satarsın?şöyle hocam 150 200e yakın karakter var ben 2 tanesinde tr de 1 inci sıradayım sıralama dereceli rankına win oranına karakter istatistiklerine göre hesaplanıyor