Yardım Lolde 165 Fps Alıyorum.

-TheLosT

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
460
Arkadaşlar Lol'de imzamdaki sistemle full ayarlarda sabit 165 fps alıyorum. Anlamadığım bir şekilde 165 fps alıyorum fps sınırlamasını ayarlardan kaldırdım ama halen 165 fps ne yapmam gerekiyor yardımcı olurmusunuz ?

Konuyla alakasız mesaj, troll
Arkadaşlar Lol'de imzamdaki sistemle full ayarlarda sabit 165 fps alıyorum. Anlamadığım bir şekilde 165 fps alıyorum fps sınırlamasını ayarlardan kaldırdım ama halen 165 fps ne yapmam gerekiyor yardımcı olurmusunuz ?
Cunku 165 fps aliyorsun

Monitorun 165 hz?

Bu aralar LOL de sıkıntı var gördüğüm kadarı ile bu son gelen Client güncellemesi bende de fps droplara sebep oluyor düzelir diye düşünüyorum birdaha ki güncelleme de.

Nvidia denetim masası, 3D ayarların yönetilmesi, Dikey Senkronizasyon----> Kapalı

Nvidia denetim masası, 3D ayarların yönetilmesi, Dikey Senkronizasyon----> Kapalı
Kapattımda denedim tekrardan ama oyun açıkken yaptım kapatıp açmam gerekiyormu oyunu ? Bf4 tede aynı sorunu yaşadım

Vsync gsync tarzı ne varsa kapa.

Geri