Lol'de neden sürekli küfür ediliyor?

Reaksiyon skoru
43
lolü bilmediğim için merak ediyorum neden sürekli küfür ediliyor veya neden sürekli monitor kırılıyor ve biri bana lolü anlatırsa çok güzel olucak

İnsanlar oyunlara fazlaca bağımlı oluyor ama bu lol başka...
Oyun hem güzel hem kötü,eğer iyi oynuyorsan senin için en iyi oyundur ama kötü oynuyorsan en kötü oyundur ve kendini geliştirmek çok zordur.
O monitör kıranlar bağımlı oluyorlar ve hem iyi oynayıp hemde kötü oynama arasındalar.
Küfür edenler zaten normal hayatlarındada küfür ediyorlar.
Ama sakın başlama oyun sevmeyen bir insan bağımlı oluyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: Impe
Ban yicem ama 2ıq çünkü hepsi, ben de oynuyorum oyunu genelde sohbetten küfür edenler oyun oynarken sinirden ekranı yiyiyor, ben arada içimden ediyorum mesela o.O2

İnsanlar oyunlara fazlaca bağımlı oluyor ama bu lol başka...
Oyun hem güzel hem kötü,eğer iyi oynuyorsan senin için en iyi oyundur ama kötü oynuyorsan en kötü oyundur ve kendini geliştirmek çok zordur.
O monitör kıranlar bağımlı oluyorlar ve hem iyi oynayıp hemde kötü oynama arasındalar.
Küfür edenler zaten normal hayatlarındada küfür ediyorlar.
Ama sakın başlama oyun sevmeyen bir insan bağımlı oluyor.
bir ara başlamıştım sonra çok sıktı bıraktım

Başla anlarsın, bir süre sonra insan zevk verdiği için değil bağımlılık yaptığı için oynuyor. O süreden sonrada insanda sabır kalmıyor.

ben başlamıştım 2 gün sonra sıktı sildim

O oyunun kitlesi bambaşka. Efendi gibi oynayan da var, bütün gün pc başından kalkmayıp ana avrat küfür ede ede oynayan da var. Lakin küfür edenler efendi efendi oynayanlara göre bir hayli fazla. Öyle ki küfür etmeyi arşa çıkartıp fantezili şekilde bilumum her değerine sövüyorlar. Eğer çevreni, dinini seviyorsan hiç başlama.

eskiden bu kadar kötü değil di şimdi çok küçük yaşta çocuklar oynamaya başladı akılları basmıyor çünkü çok küçükler 10 yaşındaki çocuklar bile lol de Allah a dine kitaba peygambere sövüyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,097,556
Üyeler
174,580
Son üye
ahmetbdr
Geri