Oynadığım zamanlar ap morgana kasanlar Nautilus mainim diye linç ediyorduMaster Yi ve Morgana alabilirsiniz.
Tm işte doğru demişlerBen oynayacaktım oynama dediler
1.tane cümle kursan yeterdiBenim rehberim bu kadardı kısa bir rehber oldu , umarım size yardımcı olabilmişimdir
- Tavsiyem Lole bir daha önceden oyunu bilen bir arkadaşınızın yardımı ile başlamanız veya youtubedan vdeo vs. izleyerek başlamanız .
- Eğer çok yeniyseniz antren modu ve botlara karşı maçta kendinizi geliştirebilirsiniz .
- Kolay şampiyonlar ile başlayın örneğin garen vs. heroları oynamayı deneyin gidipte ilk başta irelia yasuo akali gibi heroları oynamayın
bence oynamayın sonra yiyeceğiniz küfürlerden ben sorumlu değilim- Rünleri ilk başta görmeyeceksiniz fakat 10. seviyeden sonra rün yapmanız gerekecek bunu da bence blitz senpai gibi uygulamalardan destek alarak yapın .
- çok küfür ediyorlarsa eğer /sustur all komutu ile herkesi susturabilirsiniz .
Şimdi hatırladım bu oyun yüzünden Laptopumun monitörünü kırmıştım.Başlamayın. Hayatımdan 2 sene çaldı bu oyun hiçbir faydasını da görmedim. Bıraktıktan sonra anladım ki dünyadaki sayılı leş oyunlardan birisi bu oyun.
Pişmanlıhh1.tane cümle kursan yeterdi
"BAŞLAMAYIN "
Sert çocuk sakin ol. Heycandan laptopun monitörünü kırmışsın bide eyvahŞimdi hatırladım bu oyun yüzünden Laptopumun monitörünü kırmıştım.
Heyecandan değil daha çok sinirdenSert çocuk sakin ol. Heycandan laptopun monitörünü kırmışsın bide eyvah