Rehber Lole başlayacaklara tavsiyeler

1. Tavsiyem Lole bir daha önceden oyunu bilen bir arkadaşınızın yardımı ile başlamanız veya youtubedan vdeo vs. izleyerek başlamanız .
  2. Eğer çok yeniyseniz antren modu ve botlara karşı maçta kendinizi geliştirebilirsiniz .
  3. Kolay şampiyonlar ile başlayın örneğin garen vs. heroları oynamayı deneyin gidipte ilk başta irelia yasuo akali gibi heroları oynamayın
    bence oynamayın sonra yiyeceğiniz küfürlerden ben sorumlu değilim
  4. Rünleri ilk başta görmeyeceksiniz fakat 10. seviyeden sonra rün yapmanız gerekecek bunu da bence blitz senpai gibi uygulamalardan destek alarak yapın .
  5. çok küfür ediyorlarsa eğer /sustur all komutu ile herkesi susturabilirsiniz .
Benim rehberim bu kadardı kısa bir rehber oldu , umarım size yardımcı olabilmişimdir
1.tane cümle kursan yeterdi
"BAŞLAMAYIN "

Başlamayın. Hayatımdan 2 sene çaldı bu oyun hiçbir faydasını da görmedim. Bıraktıktan sonra anladım ki dünyadaki sayılı leş oyunlardan birisi bu oyun.
Şimdi hatırladım bu oyun yüzünden Laptopumun monitörünü kırmıştım.

Bakın yanınızda oyunu bilen bir arkadaş olmadan zor bana arkadaşım öğretti , ilk başlarda anlamıyordum oyunu belli bir süredir oynuyorum chati muteliyorum ve rahat rahat oynuyorum ben normalde çok sinirlenen biriyim ama lolde sinirlenmiyorum artık

İlk, son, tek ve en önemli kuralımız da başlamamak

LoLe başlayacaklara tavsiyem başlamayın (y)

Arkadaşlar rehberin direk temel konusunu yazıyom başlamayın (yada yasuo alıp Tanrınıza, inandığınız kutsal değerleri, çeşitli ailevi değerlerinize ve büyük ihtimal doğmamış tüm çocuklarınıza ağır küfürler yiyebilirsiniz )o.O2

@Nightmare837 Nasıl olmuş:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,783
Üyeler
183,467
Son üye
Mücahitacar
Geri