Neler Yeni

lole yeni başladım yardim

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,877
İsim
Eren Yeager
Sağ click ile ilerleme yerine sol click yapabilirsin kullanmak istiyorsun W A S D ile yürüme yok

rimpalace

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
halil gökhan
sor bakalım kaç klavye mouse monitör parmak kırdın 8 yılda diye .d

ZhaoRcun

80+ Bronze
Ve oyunu oynamak isteyen ve bilmeyen varsa blitz indirsin alınması gereken istemleri söylüyor size

Whattyu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
geç olmadan bırak cidden gelecekteki sen'e yazık

Necrotic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Orkun
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi.
3 Şeyi öğrenmende fayda var.
1) Burası tr sunucusu burda üst koridoru darius,riven,garen alır banlamanda fayda var. Ormanı master yi,lee sin,shaco alır banlamanda fayda var. Orta koridoru :Yasuo,Yone,Zed alır banlamanda fayda var. Adc : Çok hero gelebilir ama çoğunlukla Samira,Kaisa,Vayne gelicektir banlamanda fayda var. Destek :D desteğe bir şey yazamıyorum tr de kolay kolay kimse destek oynamak istemez veya oynamaz/oynayamaz ama Leona,Lulu,Nautilius gibi bir sürü pick gelebilir ama Morgana ve thresh banla sen onlar kanser olabilir.
2)Küfür burada ana dildir, sakin konuşmak yabancı dil gibi bir şeydir annen veya akrabalarını,arkadaşlarını,Karını,Ebeni veya tanıdığın herhangi birini seviyorsan Oyun başı sohbete ''/Sustur all '' yazarak kullan yoksa bunları tehlikeye atarsın.
3) Asla bir şampiyonu çok fazla oynama (Bu hatayı ben yaptım eskiden şampiyon puan sistemi sadece sitelerden bakılınca gözükürdü. şimdi puanı yüksek gören hayatsız, OTP, xxx kadar puanla lane eziliyor gibi saçma yazılar yazar bunlar içinde madde 2 kullanılabilir.)
Şimdilik önerilerim bu kadar ama bunlar inatla devam etmek istersen LOL'e geçerli.

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Halil arslan
Sağ tıkla yürü kite yapıcağın zaman a tuşunu kullan ben öyle yapiom.

SefaBaba

80+ Silver
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,034
İsim
Safa Uyğun

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası