Neler Yeni

Yardım LOS IŞIĞI KIRMIZI - UZUN SÜRE İNTERNETİM OLMAYACAK

Reyconjeff

80+ Bronze
GÜNCELLEME: 12.10.2024 Tarihinden beri TURKNET sağlayıcılı TURKTELEKOM altyapılı internetim genel arıza nedeni ile kesik durumda. LOS ışığı kırmızı yanıp sönüyor, internette araştırdığım zaman fiber optik kablolarda sorun anlamına gelmekteymiş. Türknet desteği sürekli darlıyorum ama telekom kaynaklı sorun olduğu için biz iletmek dışında bir şey yapamıyoruz diyorlar. Gerçekten bir çalışma varmı bilmiyorum veya telekom ile nasıl iletişime geçebillirim? müşteri hizmetleri müşterimiz olmadığınız için bilgi veremeyiz diyor?

Bukadar uzun internet kesintisi mi olur? İstanbulda? Kafayı yemek üzereyim bulunduğum yerde telekom dışında altyapı yok.

Son düzenleme:

codcubiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,233
İsim
Ömür
Türknet sağlayıcısından Türk telekom altyapılı internetim mevcut. Cumartesi günü internetim gitti ve modem LOS ışığı Kırımızı yanıp sönüyor. 5 gündür TÜRKNET ile iletişim halindeyim ve telekom kaynaklı altyapısal fiber optik kablolarlar sorun olduğunu söylediler ve 5 gündür internet hala düzeltilmedi. Ne yapmam gerekiyor? Sadece türknet destek ekibi ile iletişime geçebiliyorum ve sorun türknetten kaynaklı olmadığı için onlarda bir şey yapamıyor. Haftalarda süren internet kesintisi nasıl olabilir? nereyle iletişime geçmem lazım? çözümü var mı? nasıl bir yol izlenmeli?
türk telekom pişmanlıktır ben türk telekom kullanırken de aynısı oluyordu süperonline ye geçtim

Reyconjeff

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
türk telekom pişmanlıktır ben türk telekom kullanırken de aynısı oluyordu süperonline ye geçtim
Süperonline alacaktım sorgu yaptığımda internet vermiyor bulunduğunuz bölgede hizmet vermemekteyiz uyarısı veriyor.

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
514
İsim
Burak
Türknet sağlayıcısından Türk telekom altyapılı internetim mevcut. Cumartesi günü internetim gitti ve modem LOS ışığı Kırımızı yanıp sönüyor. 5 gündür TÜRKNET ile iletişim halindeyim ve telekom kaynaklı altyapısal fiber optik kablolarlar sorun olduğunu söylediler ve 5 gündür internet hala düzeltilmedi. Ne yapmam gerekiyor? Sadece türknet destek ekibi ile iletişime geçebiliyorum ve sorun türknetten kaynaklı olmadığı için onlarda bir şey yapamıyor. Haftalarda süren internet kesintisi nasıl olabilir? nereyle iletişime geçmem lazım? çözümü var mı? nasıl bir yol izlenmeli?
Turknet ile yine iletişime geçin yada turktelekom müdürlüğü ile görüşün bence

bybakir42

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Osman Sinan BAKIR
Bölgede genel arıza mı gözüküyor sizin hizmetinizde mi sorun var? Eğer genel arızaysa zaten ellerinden geleni yapıyorlardır. Yok sadece sizin hatta sorun varsa 1 hafta dolduktan sonra TT'yi sıkıştırabiliyor TurkNet.

Reyconjeff

80+ Bronze
Bölgede genel arıza mı gözüküyor sizin hizmetinizde mi sorun var? Eğer genel arızaysa zaten ellerinden geleni yapıyorlardır. Yok sadece sizin hatta sorun varsa 1 hafta dolduktan sonra TT'yi sıkıştırabiliyor TurkNet.
genel arıza var diyorlar ama mesela apartmanda herkes telekom altyapısı sadece bende internet yok. 5 gündür yok ve 10 gün daha olmayacakmış en yakın öyle gün verdiler

bybakir42

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Osman Sinan BAKIR
genel arıza var diyorlar ama mesela apartmanda herkes telekom altyapısı sadece bende internet yok. 5 gündür yok ve 10 gün daha olmayacakmış en yakın öyle gün verdiler
Genel arıza çıkınca zaten firmanız TT'ye arıza da açamıyor. VDSL olsa arıza devre bazlı olduğundan herkeste olmak zorunda değil diyeceğim ama fiberde birçok abonenin interneti tek fiber kablodan gidiyor. Bu yüzden sadece sizde gitmesi de garip.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada o verdiklerı ıslah tarihi değişebiliyor daha erken / daha geç de olabiliyor.

Reyconjeff

80+ Bronze
Genel arıza çıkınca zaten firmanız TT'ye arıza da açamıyor. VDSL olsa arıza devre bazlı olduğundan herkeste olmak zorunda değil diyeceğim ama fiberde birçok abonenin interneti tek fiber kablodan gidiyor. Bu yüzden sadece sizde gitmesi de garip.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada o verdiklerı ıslah tarihi değişebiliyor daha erken / daha geç de olabiliyor.
evet ilk başta ıslah tarihi 13ü verdiler şimdi 21i oldu. Turknet desteğe sordum neden sadece bende internet yok diye cevap olarak sizin kablolarınız o kişilerden ayrı çekilmiş olabilir dediler :)

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
518
İsim
Yusuf Kaplan
Maalesef türk telekom sorunu. Şaşırtmadı. Bizde de bölgede elektrik sorunu diyerek 3 gün internet vermediler. Eğer altyapıda bulunan kablolarda sorun olduysa veya calindiysa kablolar geçmiş olsun. Uzun süre bekletirler.

codcubiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,233
İsim
Ömür
evet ilk başta ıslah tarihi 13ü verdiler şimdi 21i oldu. Turknet desteğe sordum neden sadece bende internet yok diye cevap olarak sizin kablolarınız o kişilerden ayrı çekilmiş olabilir dediler :)
Genel arıza işi biraz yalan banada aynısını diyorlardı arayıp bence internet gelmesse parayı ödemem falan de sert konuş bu dilden anlıyorlar çünkü

Reyconjeff

80+ Bronze
Genel arıza işi biraz yalan banada aynısını diyorlardı arayıp bence internet gelmesse parayı ödemem falan de sert konuş bu dilden anlıyorlar çünkü
parayı almıcaz zaten dediler kendileri paralık mevzuda değil bencede olay çok farklı yerlere gidiyor gibi geldi nasıl çözücem bilmiyorum telekomda türknetlle çözmeniz lazım diyor

codcubiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,233
İsim
Ömür
parayı almıcaz zaten dediler kendileri paralık mevzuda değil bencede olay çok farklı yerlere gidiyor gibi geldi nasıl çözücem bilmiyorum telekomda türknetlle çözmeniz lazım diyor
Eğer taahhütlü değilse başka operetörü geçin en son hatırladığım kadarıyla bize 1-2 ay gelmicek demişdi türktelekom

Top Bottom