Neler Yeni

Öneri low profile mekanik klavye önerisi

hid_ibrahim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Halil İbrahim
İlgilendiği Kategoriler
Borsa
Bütçe
2000
evet arkadaşlar donanım arşivinin low profile razer videosunu izlediyseniz tam olarak ne aradığımı anladınız. kısaca yazayım:
low profile olsun sesi olmasa da olur, kaliteli olsun, mekanik olsun. şuanda marka bile fark etmez. bildiğiniz duyduğunuz kullandığınız veya tavsiye edilen low profile mekanikleri yazabilir misiniz.
bütçe (x) = 1500 < x <2500

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,007
İsim
Sadettin Y
sk620 kullaniyorum guzel klavye. amazonda 800Tl falandı red switch bakabilirsin.

hid_ibrahim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Halil İbrahim
İlgilendiği Kategoriler
Borsa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ayrıca buradan sorayım amazonda daha önce hiç duymadığım klavye markaları var. güzel görüntüsü olan klavyeler var dayanıklılık ve uzun vadede görüntüleri kadar iyiler midir ? örneğin odycle diye bi marka duydum bilmemem benim konuya hakim olmamamdan dolayı da olabilir bu tarz çok marka var ama anladınız siz

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
tam boy istersen https://www.amazon.com.tr/Redragon-K618-Bluetooth-Tri-Mode-bağlantılı/dp/B098785CL3 şu da var
Mesaj otomatik birleştirildi:

ayrıca buradan sorayım amazonda daha önce hiç duymadığım klavye markaları var. güzel görüntüsü olan klavyeler var dayanıklılık ve uzun vadede görüntüleri kadar iyiler midir ? örneğin odycle diye bi marka duydum bilmemem benim konuya hakim olmamamdan dolayı da olabilir bu tarz çok marka var ama anladınız siz
türkiyede pek bilinmeyen markalar daha iyi olabiliyor ingilizceniz varsa youtube incelemelerine bakın ..... is worth falan tarzında epomaker, gamakay, royal kludge, skyloong (epomakerın alt markası) gibi belli başlı markalar var, kalitesi bilinen birkaç tane marka daha var ama bu dediğim markalar low profile üretmiyor sanırsam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,424
Üyeler
166,208
Son üye
rulinq11
Top Bottom