scorpion exo 491 kullanıyorum. o nasıl ? iyi midir ?Alınmaz güzel kardeşim, alınmaz.
Şu forumda bu yazıyı okuyup gören, duyan, ilgilenmeyen ama eşi dostu arkadaşı kask alacak olanlar veya foruma bilgilenmek öğrenmek için gelen ziyaretçi arkadaşlar, LS2 Rapid ALINMAZ. Motosiklet klübümüzde kaç tane arkadaşımızı kaybettik, kask yanlardan baskı alınca patlıyor, almayın artık şu kaskı. LS2 güzel bir marka, ama Rapid modeli çöp.
Rapid Ece 22.06 testinden geçemedi, Rapid 2'yi çıkardılar.
Sharp sitesi: 2yıldız
Alıntıyı görüntüle
Motocap sitesi: 3 yıldız
Alıntıyı görüntüle
Yerine Tavsiye mi istiyorsun : HJC C70N (benim tercihim bu olurdu)
Çok daha uygun fiyatlı ve Rapid'den daha iyi :HJC C10
Daha iyi, fiyatı normal : KYT TT Course
Daha iyi, fiyatı 8k civarı, ama marka: AGV K1S (Sonunda S olacak)
Exo 491 eski kaskım baya kullandım suan artcı kaskım olarak duruyor ortalama korumaya sahip ve bu bütçede günlük şehir içinde kullanabiliceğin en rahat kask diyebilirim diger kasklara göre aşırı rahat ve rüzgar vızıltısını iyi kesen bi kaskscorpion exo 491 kullanıyorum. o nasıl ? iyi midir ?
alacam demedim ki varken niye alayım? yorumunu merak ettim sadece.Exo 491 varken niye rapid alıyosun ki
Pardon düzenledim,alacam demedim ki varken niye alayım? yorumunu merak ettim sadece.
1.5k daha bütcenizi çıkarabilirseniz sizePolikarbon mu tavsiye ettiniz gerçekten? KPA kabuklu LS2 Stream 2 dışında daha iyi seçenek yok o bütçe bandında.
Bir ton şey yazdım, sonra sildim, gereksiz üzmeyeyim dedim seni.Polikarbon mu tavsiye ettiniz gerçekten? KPA kabuklu LS2 Stream 2 dışında daha iyi seçenek yok o bütçe bandında.
Bir ton şey yazdım, sonra sildim, gereksiz üzmeyeyim dedim seni.
Git KPA'nın ne olduğunu öğren gel.
Üslubuna dikkat et.Öğretsene aslanım. Merak ettim şimdi.
adamlara scorpion dedim ls2 dediler. kardeşim sen bunlara ne anlatıyorsunÜslubuna dikkat et.
Kinetik polimer alaşım da termoplastiğin bir çeşidi, hani küçümsediğin polikarbon kask ile aynı sınıfta. KPA, fibermiş gibi bilmişlik yapmana gerek olmayan bir malzeme.
Üreticilerin reçeteleri birbirinden farklı, birinin polikarbon kaskı ile diğerinin kalitesi aynı değil, aynı olsaydı hepsinin kask testleri aynı olurdu. Yani HJC'nin polikarbon kaskını, AGV'nin K1S termoplastiğini, senin LS2nin KPA diye isimlendirilen kaskına tercih ederim.
Fiber önermiş gibi bu fiyatta alınabilecek en iyi kask budur demen yanlış, seçenekleri sunarsın, fikrini söylersin.
Yok, polikarbon kask mı önerdin gerçekten ben daha iyisi sandığım termoplastik kasklardan birini söyleyeyim, KPA.
Bravo aslanım