Neler Yeni

LS2 Rapid 2 Alınır mı?

Daemonis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Mehmet Hanifi
Arkadaşlar dediğim kask alınır mı? Bütçem 8000bine kadar çıkabililirim.

CoNKeR

80+ Bronze
Alınmaz güzel kardeşim, alınmaz.
Şu forumda bu yazıyı okuyup gören, duyan, ilgilenmeyen ama eşi dostu arkadaşı kask alacak olanlar veya foruma bilgilenmek öğrenmek için gelen ziyaretçi arkadaşlar, LS2 Rapid ALINMAZ. Motosiklet klübümüzde kaç tane arkadaşımızı kaybettik, kask yanlardan baskı alınca patlıyor, almayın artık şu kaskı. LS2 güzel bir marka, ama Rapid modeli çöp.
Rapid Ece 22.06 testinden geçemedi, Rapid 2'yi çıkardılar.

Sharp sitesi: 2yıldız
1736166490038.png

Motocap sitesi: 3 yıldız

1736166526789.png

Yerine Tavsiye mi istiyorsun : HJC C70N (benim tercihim bu olurdu)
Çok daha uygun fiyatlı ve Rapid'den daha iyi :HJC C10
Daha iyi, fiyatı normal : KYT TT Course
Daha iyi, fiyatı 8k civarı, ama marka: AGV K1S (Sonunda S olacak)

Son düzenleme:

fbsoner12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Soner
Alınmaz güzel kardeşim, alınmaz.
Şu forumda bu yazıyı okuyup gören, duyan, ilgilenmeyen ama eşi dostu arkadaşı kask alacak olanlar veya foruma bilgilenmek öğrenmek için gelen ziyaretçi arkadaşlar, LS2 Rapid ALINMAZ. Motosiklet klübümüzde kaç tane arkadaşımızı kaybettik, kask yanlardan baskı alınca patlıyor, almayın artık şu kaskı. LS2 güzel bir marka, ama Rapid modeli çöp.
Rapid Ece 22.06 testinden geçemedi, Rapid 2'yi çıkardılar.

Sharp sitesi: 2yıldız
Alıntıyı görüntüle

Motocap sitesi: 3 yıldız

Alıntıyı görüntüle

Yerine Tavsiye mi istiyorsun : HJC C70N (benim tercihim bu olurdu)
Çok daha uygun fiyatlı ve Rapid'den daha iyi :HJC C10
Daha iyi, fiyatı normal : KYT TT Course
Daha iyi, fiyatı 8k civarı, ama marka: AGV K1S (Sonunda S olacak)
scorpion exo 491 kullanıyorum. o nasıl ? iyi midir ?

Kyles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
757
İsim
Caner
scorpion exo 491 kullanıyorum. o nasıl ? iyi midir ?
Exo 491 eski kaskım baya kullandım suan artcı kaskım olarak duruyor ortalama korumaya sahip ve bu bütçede günlük şehir içinde kullanabiliceğin en rahat kask diyebilirim diger kasklara göre aşırı rahat ve rüzgar vızıltısını iyi kesen bi kask

Whoose11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Osman
Polikarbon mu tavsiye ettiniz gerçekten? KPA kabuklu LS2 Stream 2 dışında daha iyi seçenek yok o bütçe bandında.

Kyles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
757
İsim
Caner
alacam demedim ki varken niye alayım? :D yorumunu merak ettim sadece.
Pardon düzenledim,
Mesaj otomatik birleştirildi:

Polikarbon mu tavsiye ettiniz gerçekten? KPA kabuklu LS2 Stream 2 dışında daha iyi seçenek yok o bütçe bandında.
1.5k daha bütcenizi çıkarabilirseniz size
Ls2 challanger öneririm.
Fp olarak baya güzel bi kask, koruma seviyesi bu bütcede güzel, vizör görüş acı ve kalitesi güzel, yazları için havalandırması cok güzel, hafif bi kask
Eksi yanı yüksek hızlarda rüzgar vızıltısını cok belli ediyor, 6 aydır kullanıyorum beni rahatsız etmedi ama belki size sorun olabilir

Son düzenleme:

CoNKeR

80+ Bronze
Bir ton şey yazdım, sonra sildim, gereksiz üzmeyeyim dedim seni.
Git KPA'nın ne olduğunu öğren gel.

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
802
İsim
Fatih Ayhan
Bütçene göre mt thunder 4 çok daha iyi bir tercih. LS2 rapidden iyidir. LS2 50cc motorum varken kullanıyordum ve cidden plastik gibiydi. Pek sorun etmedim kask olsun yeter kafasında ama motoru yükseltince. n azından daha sağlam bir kaska geçmek istedim. Sorup soruşturduğumda hem fiyatı uygun hem de ls2ye göre daha sağlam, en azından ece 22.06 sertifikasına sahip mt thunder 4ü aldım. Hissiyat olarak da padlerin kalitesi olarak da ls2den çok daha iyi.

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,047
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
Ben motoru alirken bu kask iyi bu kask iyi dediler sway 850 aldirdilar bana ayna vizor umarim kalitelidir

CoNKeR

80+ Bronze
Öğretsene aslanım. Merak ettim şimdi.
Üslubuna dikkat et.

Kinetik polimer alaşım da termoplastiğin bir çeşidi, hani küçümsediğin polikarbon kask ile aynı sınıfta. KPA, fibermiş gibi bilmişlik yapmana gerek olmayan bir malzeme.
Üreticilerin reçeteleri birbirinden farklı, birinin polikarbon kaskı ile diğerinin kalitesi aynı değil, aynı olsaydı hepsinin kask testleri aynı olurdu. Yani HJC'nin polikarbon kaskını, AGV'nin K1S termoplastiğini, senin LS2nin KPA diye isimlendirilen kaskına tercih ederim.

Fiber önermiş gibi bu fiyatta alınabilecek en iyi kask budur demen yanlış, seçenekleri sunarsın, fikrini söylersin.
Yok, polikarbon kask mı önerdin gerçekten ben daha iyisi sandığım termoplastik kasklardan birini söyleyeyim, KPA.

Bravo aslanım.

fbsoner12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Soner
Üslubuna dikkat et.

Kinetik polimer alaşım da termoplastiğin bir çeşidi, hani küçümsediğin polikarbon kask ile aynı sınıfta. KPA, fibermiş gibi bilmişlik yapmana gerek olmayan bir malzeme.
Üreticilerin reçeteleri birbirinden farklı, birinin polikarbon kaskı ile diğerinin kalitesi aynı değil, aynı olsaydı hepsinin kask testleri aynı olurdu. Yani HJC'nin polikarbon kaskını, AGV'nin K1S termoplastiğini, senin LS2nin KPA diye isimlendirilen kaskına tercih ederim.

Fiber önermiş gibi bu fiyatta alınabilecek en iyi kask budur demen yanlış, seçenekleri sunarsın, fikrini söylersin.
Yok, polikarbon kask mı önerdin gerçekten ben daha iyisi sandığım termoplastik kasklardan birini söyleyeyim, KPA.

Bravo aslanım
adamlara scorpion dedim ls2 dediler. kardeşim sen bunlara ne anlatıyorsun :D

Top Bottom