Domenico Tedesco
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 2,636
Arkadaşlar iso yükledim ama rar içimde, açıyorum ama masaüstüne kopyalayamuyorum yada çıkaramıyorum. Yardım lazım.
Olmuyorsudo apt install unrarile unrar'ı kurduktan sonra terminaldenunrar x bla.raryazıp dener misiniz?
Masaüstünde Is Masaüstü mü yazayımBla yazan kısıma kendi rar dosyanızın isminizi yazacaksınız. Ayrıca dosya indirilenler kısımında isels İndirilenleryazın.
Sağ tık ile yapınca çıkmıyor desktop ile de denedim olmuyor.Sağ tıklayınca terminali burada aç gibi bir seçenek çıkıyor mu? Eğer çıkıyorsa terminali öyle açın. Çıkmıyorsa ls Desktop ya da Masaüstü yazmayı deneyin.
Sağ tıklayınca terminali burada aç gibi bir seçenek çıkıyor mu? Eğer çıkıyorsa terminali öyle açın. Çıkmıyorsa ls Desktop ya da Masaüstü yazmayı deneyin.
Yok hocam neyse ben o zaman bir Ubuntu kurayım ordan hemen oluyordu. Lubuntu çok lanet bir işletim sistemi çıktı.Dosyayı indirilenler kısımına atıpls İndirilenleryazın.
Sanırım ISO dosyasını yazdırmak için RAR'dan çıkartmaya çalışıyor.Amacınız sadece dosyaları kopyalamak mı?
sudo apt install file-roller