Lütfen anlayan biri M2 SSD seçsin

wtch

80+
Reaksiyon skoru
3
Dostlar dünden beri m2 ssd arıyorum girmediğim forum kalmadı kasayı topladım gibi. Aşağıda arkadaşların önerdiği 3 ssd var veya bunlardan ayrı 1tb ssd öneriniz varsa seve seve alabilirim

samsung

Dostlar dünden beri m2 ssd arıyorum girmediğim forum kalmadı kasayı topladım gibi. Aşağıda arkadaşların önerdiği 3 ssd var veya bunlardan ayrı 1tb ssd öneriniz varsa seve seve alabilirim

Bütçe ve kaç GB istiyosun söyle en kralını buliyim

Aralarından P5 PLUS. Ama Osman Kadir'in attığı SSD'yi alın daha mantıklı. Bu iki ürün dışında diğerlerini söyleyenler neden söylüyor anlamış değilim mantığı ne acaba... Basit bir seçim olmalı normalde :D

p5 plus

hi-level markasını kesinlikle tercih etme hocam, ve SSD konusunda samsungun eline su dökülmez

Paran çoksa eyvallah da yüksek değerlere hakkaten gerek yok. Her tür SSD hatta buna sata SSD de dahil bı yerden bı yere veri aktarım hariç bilgisayar açılışı, oyun oynanış program açılışı gibi çoğu durumda aynı hızda çalışıyor. Sürekli diskler arası aktarım yapmiyorsan paranı heba etme derim 7000 MB vs hızlı olanlarla. Ben bizzat denedim. YouTube da da yığınla testi var. Kolay kolay bozulacak şeyler de değil. En uygununu al

Geri