Neler Yeni

Öneri Lütfen Araştırmadan Klavye Almayın.

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
Bu konuda hiçbir şey yazmıyorum. Sadece klavye alırken araştırmanız gerektiğini anlatan bir konu. Şeklini şemalini beğenip almayın. Biri önerdi diye almayın. ve unutmayın, araştırmak; forumda konu açmak değildir. Teşekkürler. (resimdeki klavyeler çok önerilen, çokça ismi geçen klavyeler. Asla bu klavyeleri alın veya almayın demiyorum. Bu öyle bir konu değil. Sadece örnek olması için topladığım resimlerden ibaretler.) Konudaki resimleri hazırlamam 3 dakikamı almadı bu arada. Onu da belirteyim. Veri madenciliği gibi bir şey yapmadım yani :)

Ekler

• hydra r6 1.png
    hydra r6 1.png
    45.3 KB · Hit: 45
  • hydra r6 2.png
    hydra r6 2.png
    33.6 KB · Hit: 51
  • hydra r6 3.png
    hydra r6 3.png
    27.8 KB · Hit: 44
  • hydra r6 4.png
    hydra r6 4.png
    24.4 KB · Hit: 44
  • hydra r6 5.png
    hydra r6 5.png
    24.1 KB · Hit: 38
  • ogre 0.png
    ogre 0.png
    22.5 KB · Hit: 39
  • ogre 1.png
    ogre 1.png
    24.5 KB · Hit: 38
  • ogre 2.png
    ogre 2.png
    28.7 KB · Hit: 39
  • ogre 3.png
    ogre 3.png
    51.2 KB · Hit: 36
  • ogre 4.png
    ogre 4.png
    24.6 KB · Hit: 39
  • saber 1.png
    saber 1.png
    24 KB · Hit: 38
  • saber 2.png
    saber 2.png
    20.7 KB · Hit: 36
  • saber 3.png
    saber 3.png
    30.3 KB · Hit: 35
  • saber 4.png
    saber 4.png
    31.4 KB · Hit: 36
  • saber 5.png
    saber 5.png
    85.9 KB · Hit: 48

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Şikayet var sitesinde olumlu yorum mu bekliyorsunuz?
Bu klavyeler bir sürü satılıyor, aralarında sorun çıkanlarının olması çok doğal.

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,714
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör
Şaşırmadım hydra r6 da önermem gamepower de önermem bir şey sorucam Razer Cynosa Lite 260tl şuan daha iner mi sizce almayı düşünüyom

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Gamepower klavyelerin tuşları hemen bozuluyor diye bağırıyorum zaten her gün.

ardaozal

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
Arda Özal
Bu konuda hiçbir şey yazmıyorum. Sadece klavye alırken araştırmanız gerektiğini anlatan bir konu. Şeklini şemalini beğenip almayın. Biri önerdi diye almayın. ve unutmayın, araştırmak; forumda konu açmak değildir. Teşekkürler. (resimdeki klavyeler çok önerilen, çokça ismi geçen klavyeler. Asla bu klavyeleri alın veya almayın demiyorum. Bu öyle bir konu değil. Sadece örnek olması için topladığım resimlerden ibaretler.) Konudaki resimleri hazırlamam 3 dakikamı almadı bu arada. Onu da belirteyim. Veri madenciliği gibi bir şey yapmadım yani :)
Örnek vereyim saber rgb arkadaşlarımda var uzun süredir kullanıyorlar kimisi yay sesi var diyor diğeri ad tuşları basmıyor diyor şans işi tabi alamadan önce kronik sorunu var mı bakacaksın yüksek fiyatlı klavyelerin bile şikayetleri var

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Eren Durmaz
Arkadaşlar ucuz mekanik klavye olabildiğince almamaya çalışın. Ben 4 senedir hatta 5 sene de olabilir. G103 Logitech klavye kullanıyorum. Sapa sağlam. Yazıları silinmedi, klavye hissiyatı aynı. Sadece space tuşu biraz oynuyor. Onun dışında bir sıkıntım yok mesela.

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şikayet var sitesinde olumlu yorum mu bekliyorsunuz?
Bu klavyeler bir sürü satılıyor, aralarında sorun çıkanlarının olması çok doğal.

Arkadaşlar. Konuyu yanlış anlamayın. Konu klavye iyi kötü konusu değil. Konu araştırma konusu. Son 1 belki 2 aydır o kadar problemli konular gördüm ki, klavye alacak arkadaşların belki forumlarda gezerken gözüne çarpması açısından yaptım konuyu. Şikayetvar sitesinde tabii ki şikayetten başka bir şey olmayacak. Konu o değil.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games

zSlexyBey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Yigit Can

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
Şaşırmadım hydra r6 da önermem gamepower de önermem bir şey sorucam Razer Cynosa Lite 260tl şuan daha iner mi sizce almayı düşünüyom
Önümüzde büyük indirimler yok gibi. Bu sebeple büyük fırsatlar olacağını düşünmüyorum. Oynasa oynasa 10 lira 20 lira oynar bence. Klavye hakkında fikrim yok. Mebranları pek bilmiyorum. Araştırabilirsiniz ;)

Arda54_TR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,347
İsim
Arda Barınır
daha çok artıcak şubata kadar

onlinedoktor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Mustafa Karadeniz
Yaklaşık bir aydır hem mouse hem kulaklık hem de klavye araştırması yapıyordum. Çok araştırdım ve sonunda sipariş ettim. Bakalım bu araştırmalar bir işe yaramış mı?

Top Bottom