Macbook kullanıyorum.
Çözüldü✓ - Freedos sisteme windows 11 kurma
İyi geceler herkese Yeni aldığım masaüstü bilgisayar freedos olarak geldi. Windows 11 kurmak istiyorum Youtube den birkaç video baktım ama tam olarak anlamadım. Detaylı şekilde anlatabilirseniz çok memnun olurum çünkü ilk bilgisayarım ve ne yapacağım hakkında azıcık bir bilgim yok. Yani usb den...forum.donanimarsivi.com
Hayır, “install driver to show hardware” diyor. Bunun çözümüne de baktığımda belleğe anakartın bir yazılımını indirmek ama usb’ye de windows indirdiğim için yazılımı usb’ye aktarmama izin vermiyor macbooksürücüler görünmüyor mu??
Ben macbook kullanıyorum, rufus yok bende.win 11 indirdin iso haliyle rufus ile yazdın??? sonra alttaki tiki kaldirdin ama sürücü yok mu ?? hdd ssd ?
Ben rufus kullanamıyorum macbook olduğu için, başka harici uygulamalar kullanıyorum. Onlarda da öyle seçenek falan yok sadece dosyayı ve belleği seçiyorsun kendisi flashing diyorusbyi farketmeden mbr mi yazdın gpt uefı şekilde yazman gerekiyor
Yeni bir pc aldım, şahsi bilgisayarım da macbook. Windows11 yazılımını yeni pc’ye aktarmak içinde macbooktan yardım alıyorum.işlemci ne senin ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
reis macbooka win 11 mi atiyorsun sen şuan bu görselde ki bilgisayar farklı değilmi
tamam ben de sana diyorum ki isoyu flaşlamazsan format atamazsınBen rufus kullanamıyorum macbook olduğu için, başka harici uygulamalar kullanıyorum. Onlarda da öyle seçenek falan yok sadece dosyayı ve belleği seçiyorsun kendisi flashing diyor
Yeni bir pc aldım, şahsi bilgisayarım da macbook. Windows11 yazılımını yeni pc’ye aktarmak içinde macbooktan yardım alıyorum.
tamam ben de sana diyorum ki isoyu flaşlamazsan format atamazsın
yeni aldığın işlemcisi ne diyorum birde
iso’yu flashladım fakat rufusla değil o yüzden tam doğru mu değil mi bilmiyorum. “BelenaEtcher” diye bir uygulama. İşlemci ise Ryzen 5 7500ftamam ben de sana diyorum ki isoyu flaşlamazsan format atamazsın
yeni aldığın işlemcisi ne diyorum birde
iso’yu flashladım fakat rufusla değil o yüzden tam doğru mu değil mi bilmiyorum. “BelenaEtcher” diye bir uygulama. İşlemci ise Ryzen 5 7500f
reis macbooka win 11 mi atiyorsun sen şuan bu görselde ki bilgisayar farklı değilmi