Yardım Cs 2 Tarzı Oyunlar İçin Monitör Tercihi

Peacex

80+
Reaksiyon skoru
29
Cs go
call of duty
Gta tarzı oyunlar oynuyorum habgisini tercih ediyim

Ekler

• IMG_0895.webp
    IMG_0895.webp
    110.1 KB · Hit: 49
  • IMG_0893.webp
    IMG_0893.webp
    114.6 KB · Hit: 47
Bilgisayarın nedir ? CS2'de 200 FPS alıyorsan bu monitörler bi işine yaramaz
380HZ monitör alacaksan ortalama +400 450 FPS alman lazım

FPS oyunları için genelde 24 daha mantıklı ama tercihine göre 27 olabilir

Bilgisayarın nedir ? CS2'de 200 FPS alıyorsan bu monitörler bi işine yaramaz
380HZ monitör alacaksan ortalama +400 450 FPS alman lazım

FPS oyunları için genelde 24 daha mantıklı ama tercihine göre 27 olabilir
9800x3d
Sapphire 9070xt nitro
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bilgisayarına baglı 100fps alsan napcan 380hzyi bilgisayarın ne
9800x3d
Sapphire 9070xt nitro

9800x3d
Sapphire 9070xt nitro

9800x3d
Sapphire 9070xt nitro
Böyle bir sistemin varsa ikiside alınabilir.
Hikaye oyunu ağırlıklı oynuyorasn 2K alabilirsin, FPS ağırlıklı oynuyorsan 1080P al geç.

Ama e sporcu olmayacaksan bu tarz monitörler bana gereksiz geliyor. Yine senin tercihin

Böyle bir sistemin varsa ikiside alınabilir.
Hikaye oyunu ağırlıklı oynuyorasn 2K alabilirsin, FPS ağırlıklı oynuyorsan 1080P al geç.

Ama e sporcu olmayacaksan bu tarz monitörler bana gereksiz geliyor. Yine senin tercihin
Önerebileceğiniz bir monitör var mı ?

Cs go
call of duty
Gta tarzı oyunlar oynuyorum habgisini tercih ediyim
Xg27acs kullanıyorum oldukça memnunum piyasada kronik olarak bahsedilen sorunlardan hicbirini yasamadım. Acmes ise çok daha iyileştirilmiş hali suan pişmanım hatta biraz daha beklemediğime neyse saglık olsun. Xg27acmes alıp keyfine bak.
Edit: xg27acs 8bit+frc xg27acmes ise 10 bit olarak listelenmiş. Gayet iyi.

Xg27acs kullanıyorum oldukça memnunum piyasada kronik olarak bahsedilen sorunlardan hicbirini yasamadım. Acmes ise çok daha iyileştirilmiş hali suan pişmanım hatta biraz daha beklemediğime neyse saglık olsun. Xg27acmes alıp keyfine bak.
Edit: xg27acs 8bit+frc xg27acmes ise 10 bit olarak listelenmiş. Gayet iyi.
Teşekkğr ederim

Önerebileceğiniz bir monitör var mı ?

Bende lenovo legion 25-10 320hz var , biraz da bütçene ve tercihlerine bağlı.
Bana pahalı gelir ama senin için normaldir bir şey diyemem, bu konu tamamen senin tercihin ve bütçen.

Sorunlu bir monitör değilse 380hz olanı alıp kullanabilirsin.

9800x3d
Sapphire 9070xt nitro

9800x3d
Sapphire 9070xt nitro
QHD yani 2k olanı alın bence, esporcu olmadığınızı varsayarsak 255hz fazlasıyla yeterli, fps oyunu oynarken ayarları 1k'ya düşürmeyi deneyebilirsiniz ama düşürmeye gerek bile kalmaz o sistemle bence. FPS işi bir noktadan sonra bana göz boyama gibi geliyor, sisteminizle ekranınızın hz değerinin iki katı fps çok rahat alırsınız, bende 200hz 2k ekran var, ortalama 400 fps veren ayarda bıraktım. Bazıları sistemi sadece CS oynayacak hale getiriyor 1000fps falan alıyor da bunun oyuna katkısı %1 bile değil bence. Sonuçta meslek olarak yapmıyoruz, eğlenmek için oynuyoruz.

Onun dışında hikaye oyunları veya forza horizon gibi oyunlarda ultra ayar açtığınızda 2k ekranın görüntüsü çok daha güzel oluyor. Önceden çok önemli gelmiyordu bana ama bir kere oynayınca farkı anlıyorsunuz.

Geri