Asgari Ücretli
80+
- Reaksiyon skoru
- 22
- Bütçe
- 50000
M ehliyetiyle scooter felan arıyorum sadece arıza yapmasın başka istediğim bişey yok 2.el 30a 40a bulmak istiyorum.
Mondial 50sfc istedim sıfırı 40k. Ailem rahat bırakmıyor kaza yaparsın diyolar hahahaha. Para benim param ama izin alamıyoruz olaya bak50cclerin hemen hemen hepsi çin malı ve hepsi sorun çıkarma potansiyeli olan motorlar. Sym orbit 50cc var ama çinli olmadığı için yüksek fiyatlara satılıyor. Bir bak istersen. Onun dışında çinlilerden sıfır olarak 50cc motor bulursun muhtemelen. En kötü ihtimalle bu paraya sıfır cub motorlar var.
Ona yapacak bir şey yok. Ben 35 yaşındayım, 15 yıldır kendi hayatımı ailemden ayrı yaşayarak idame ettiriyorum. 8 yıldır da evliyim. Buna rağmen ailemle ne zaman görüşsem motoru sattırmaya çalışıyorlar. Aileler bu şekilde. Karşılarsa ve üzerinde yaptırımları varsa kendi hayatını yaşamaya başlayana kadar beklemen gerek.Mondial 50sfc istedim sıfırı 40k. Ailem rahat bırakmıyor kaza yaparsın diyolar hahahaha. Para benim param ama izin alamıyoruz olaya bak![]()