Öneri M ehliyet motor önerisi

Reaksiyon skoru
22
Bütçe
50000
M ehliyetiyle scooter felan arıyorum sadece arıza yapmasın başka istediğim bişey yok 2.el 30a 40a bulmak istiyorum.

50cclerin hemen hemen hepsi çin malı ve hepsi sorun çıkarma potansiyeli olan motorlar. Sym orbit 50cc var ama çinli olmadığı için yüksek fiyatlara satılıyor. Bir bak istersen. Onun dışında çinlilerden sıfır olarak 50cc motor bulursun muhtemelen. En kötü ihtimalle bu paraya sıfır cub motorlar var.

50cclerin hemen hemen hepsi çin malı ve hepsi sorun çıkarma potansiyeli olan motorlar. Sym orbit 50cc var ama çinli olmadığı için yüksek fiyatlara satılıyor. Bir bak istersen. Onun dışında çinlilerden sıfır olarak 50cc motor bulursun muhtemelen. En kötü ihtimalle bu paraya sıfır cub motorlar var.
Mondial 50sfc istedim sıfırı 40k. Ailem rahat bırakmıyor kaza yaparsın diyolar hahahaha. Para benim param ama izin alamıyoruz olaya bak :D

Mondial 50sfc istedim sıfırı 40k. Ailem rahat bırakmıyor kaza yaparsın diyolar hahahaha. Para benim param ama izin alamıyoruz olaya bak :D
Ona yapacak bir şey yok. Ben 35 yaşındayım, 15 yıldır kendi hayatımı ailemden ayrı yaşayarak idame ettiriyorum. 8 yıldır da evliyim. Buna rağmen ailemle ne zaman görüşsem motoru sattırmaya çalışıyorlar. Aileler bu şekilde. Karşılarsa ve üzerinde yaptırımları varsa kendi hayatını yaşamaya başlayana kadar beklemen gerek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,158,217
Üyeler
183,962
Son üye
v3ys7
Geri