M1 MACBOOK PRO & M2 MACBOOK AIR

joessarra

80+
Reaksiyon skoru
22
Bütçe
20000
selam dostlar,

Mobil geliştirme amaçlı acil bir macbook düşünüyorumda. ikinci el alacagım. 2 secenek arasında kaldım

1- 2020 model, M1 işlemcili 16GB RAM Macbook Pro 256GB -> 21.500₺

2- 2022 model, M2 işlemcili 16GB Ram Macbook Air 256GB -> 23.500₺

Sizce mobil emulator ile app geliştirmek için hangisi daha mantıklı ?

aslında macmini m4 daha güclü bi cihaz gibi duruyor ama biraz mobilite istiyorum cünkü normal de de remote calısan birisiyim.

selam dostlar,

Mobil geliştirme amaçlı acil bir macbook düşünüyorumda. ikinci el alacagım. 2 secenek arasında kaldım

aslında macmini m4 daha güclü bi cihaz gibi duruyor ama biraz mobilite istiyorum cünkü normal de de remote calısan birisiyim.
M2 al diğer cihazın işlemcisi pro değil.Sadece ekran ve fan var başka bir farkı yok baz m1 e göre.M2 ninde ekran farkı m1 kıyasla çok çok önde.İşlemcisi M1 Pro olsaydı işler farklı olyurdu

M2 al diğer cihazın işlemcisi pro değil.Sadece ekran ve fan var başka bir farkı yok baz m1 e göre.M2 ninde ekran farkı m1 kıyasla çok çok önde.İşlemcisi M1 Pro olsaydı işler farklı olyurdu
2 mobil emulatör çalıstırmak pc 'yi biraz yoran bir durum açıkcası ama macbook air de bir problem yasamaz mıyım diyorsunuz? bir de şarj konusunda pro daha önde sanırım ama 5-6 saat gitse bile okey bana

selam dostlar,

reis aldın mı aldıysan cevap yazabilir misin bende macbook almayı düşüyorumda nasıl birşeyler tercih edeyim ve 2.el alınır mı sence

reis aldın mı aldıysan cevap yazabilir misin bende macbook almayı düşüyorumda nasıl birşeyler tercih edeyim ve 2.el alınır mı sence

bence kesinlikle alınır. olabildiğince garantili ve kutulu ürünler tercih etmenizi tavsiye ederim. 2. elde laptoptan anlıyorsanız hiç sorun olmayacaktır. yada internete de bakabilirsiniz ama macbooklarda özellikle klavye ve monitöre dikkat etmelisiniz.

mac mini için ise m4 işlemcili son kasa larda ise temizi bulmak daha rahat. genelde ev kullanıcısı oldugundan. performans ise ne istedigine baglı. Macmini bi tık daha performanslı

Geri