M2 Macbook pro vs Huawei i9 12.nesil

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
6,925
M2 işlemcili Macbook pro mu almalıyım Huawei i7 12.nesil veya D16S i9 12900h modelini mi almalıyım D16S dokunmatik ekran ile geliyor ama pil ömrü hakkında bilgim yok Macbook piyasası hemen ölmüyor diyorlar ilerde satmak istesem çok zarara girdirmezmis ama karar vermedim i9 M2 işlemciden çok daha güçlü sanırım siz hangisini alırdınız (Huawei dediğim gibi dokunmatik ekranlı D16S model )

M2 Macbook Pro alırdım ben olsam.
Peki Asus rog zflow 13 mu Apple Macbook mu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Asus rog zflow 13 de olabilir alınacaklar arasında hangisi performansli olur daha uzun ömürlü götürür veya yeni işlemciler beklenmeli mi

M2 işlemcili Macbook pro mu almalıyım Huawei i7 12.nesil veya D16S i9 12900h modelini mi almalıyım D16S dokunmatik ekran ile geliyor ama pil ömrü hakkında bilgim yok Macbook piyasası hemen ölmüyor diyorlar ilerde satmak istesem çok zarara girdirmezmis ama karar vermedim i9 M2 işlemciden çok daha güçlü sanırım siz hangisini alırdınız (Huawei dediğim gibi dokunmatik ekranlı D16S model )
Geçtiğimiz günlerde m1 macbook air aldım,gerçekten apple bir başka abi,mükemmel derecede premium hissiyatını iletiyor kullanıcıya,ben yazılım için 8gb ramli olanını aldım,işimi çok rahat görüyor artıyor bile.

Huawei için bir şey söyleyemem,belki daha iyidir bilemezsin.

Geçtiğimiz günlerde m1 macbook air aldım,gerçekten apple bir başka abi,mükemmel derecede premium hissiyatını iletiyor kullanıcıya,ben yazılım için 8gb ramli olanını aldım,işimi çok rahat görüyor artıyor bile.

Asus rog xflow nasıl 20bin TL fiyatı var

https://www.hepsiburada.com/asus-ro...UU?magaza=Teknorya&url_src=and-product-detail

Hocam hangi alanda yazılım geliştiriyorsunuz ?

Hocam hangi alanda yazılım geliştiriyorsunuz ?
Dart dilini öğreniyorum hocam yavaş yavaş,sonra Flutter ile İos'a geçmeyi planlıyorum.
Alma amacım buydu zaten.

Sanırım dediğiniz gibi M2 alicam

Ama aklım zflow ve huaei karıştırıyor zflow hem dokunmatik ekrani hem de içinde 3050 olması huaweide i9 olması zflow ayrıca ryzen 7 6800hs var
Hocam inanın Apple'ın soft yazılımı+m2+premium hissiyat bu üçünü deneyimlediğinizde pişman olmayacaksınızdır.

M2 daha güçlü tabikide MacBook almalısın.

Dart dilini öğreniyorum hocam yavaş yavaş,sonra Flutter ile İos'a geçmeyi planlıyorum.
Alma amacım buydu zaten.

Hocam inanın Apple'ın soft yazılımı+m2+premium hissiyat bu üçünü deneyimlediğinizde pişman olmayacaksınızdır.
React Native ve Flutter da çalışırken ios da yazmak için mac gerekli malesef bende de aynı dert var siz kaça aldınız ? memnunluk dereceniz nedir ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,891
Üyeler
191,180
Son üye
daishee
Geri