Neler Yeni

M2 nvme ssd hakkinda bilgi verirmisiniz ?

Talentt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
İsmail altıntop
Sata ssd veya hdd hangisini almaliyim cogunlukla oyun oynayacagim
İlk baslarda pcye oyunlsr indirecegim mesala gta5 forza ornek veriyorum sık8ntı cikarmi hangisibi almaliyim yoksa nvm m2 ssd mi alayim

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Fatih Ayhan
Biraz fark ediyor ama aradaki fiyata deymez.
ssd vs hdd testlerine bakmayalı olmuş bayağı fakat oyundan oyuna değişkenlik gösteriyor yine. Bazı oyunlarda bir fark yok bazı oyunlarda kaplamaları yükleyemediği için harddisk, fps daha yüksek geliyor. Her halükarda kesinlikle hdd alınmaması lazım. Yani bu konu tartışmaya kapalı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki sata ssd mi hdd mi
Hocam, anakartınızda m2 ssd slotu varsa kesinlikle m2 ssd alın. Eğer yoksa sata ssd alın ama kesinlikle hdd almayın.

erayotuzdort

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Eray İstanbul
Steam
FORİ
Discord
FORİ
Peki sata ssd mi hdd mi
Kanka gen3 bir ssd almayacakmıydın, sata ssd ler eskide kaldı artık bi tıki m2 ssd ler çok daha modern şu anda, ileride m2 yerin kalmaz ise alınacak tipten. Ama ikisi arasından tabi ki sata ssd. Ama video, foto depolayacaksan kesnilikle hdd.
ssd vs hdd testlerine bakmayalı olmuş bayağı fakat oyundan oyuna değişkenlik gösteriyor yine. Bazı oyunlarda bir fark yok bazı oyunlarda kaplamaları yükleyemediği için harddisk, fps daha yüksek geliyor. Her halükarda kesinlikle hdd alınmaması lazım. Yani bu konu tartışmaya kapalı.
Kanka hdd al demedim ki ztn.

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Fatih Ayhan
Hayır, deymez, ekran kartını, işlmecini falan arttır.
Adam sana nvme m2 ssd fiyat farkına rağmen almaya değer mi diyor. Sen hayır değmez diyosun.
Kanka gen3 bir ssd almayacakmıydın, sata ssd ler eskide kaldı artık bi tıki m2 ssd ler çok daha modern şu anda, ileride m2 yerin kalmaz ise alınacak tipten. Ama ikisi arasından tabi ki sata ssd. Ama video, foto depolayacaksan kesnilikle hdd.
burada başka bir şey diyorsun?

erayotuzdort

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Eray İstanbul
Steam
FORİ
Discord
FORİ
Adam sana nvme m2 ssd fiyat farkına rağmen almaya değer mi diyor. Sen hayır değmez diyosun.

burada başka bir şey diyorsun?
Ona demiyorum olm, diyorum ki gen3 m2 alsın, gen4 almasına gerek yok çünkü anakart arttırması ve gen4 bir m2 ssd alması için ekstra para vermesi gerekiyor. Ondan bahsediyorum. Gen4 alacağına gen3 alsın, 5600 yerine 5600x alsın işte.

M.2.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
İlk baslarda pcye oyunlsr indirecegim mesala gta5 forza ornek veriyorum sık8ntı cikarmi hangisibi almaliyim yoksa nvm m2 ssd mi alayim
Anakartta yer var ise önceliğin daha performanslı olan m.2 olsun, yok dersen de Sata SSD bakabilirsin, kullanım şekline uygun sıkıntı çıkarmaz...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,169
Üyeler
166,166
Son üye
aemstdx
Top Bottom