ahmet.ershn
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 590
Yeni moderatörümüz belli oldu gibi @Kesteko250GB olan A2000 modeline bak derim. O fiyat bandında daha iyisini bulman epey zor. Güzel bir SSD'dir.
Yeni moderatörümüz belli oldu gibi @Kesteko250GB olan A2000 modeline bak derim. O fiyat bandında daha iyisini bulman epey zor. Güzel bir SSD'dir.
Bu bütçede bulman zor.NVM BULAMAZMIYIM
La WD atmadın mı az önce?iyi misin ?
Yasin'i pusuya düşürdüler.La WD atmadın mı az önce?
Düzenledin mesajı biz suçlu olduk şimdi iyi mi...
Maalesef dostum, @Mehmet Yılmaz 'ın konusunda gördüğüme göre uyarı puanlarım moderatör olmamı engelliyor. Nasıl bir yol izleriz onu da bilmiyorum. Olumlu bir cevap verilir umarım.Yeni moderatörümüz belli oldu gibi @Kesteko
m2 lere bakıyordum yanlış bağlantıyı kopyalamışımLa WD atmadın mı az önce?
Düzenledin mesajı biz suçlu olduk şimdi iyi mi...
2 uyarı mı engelliyor ?Maalesef dostum, @Mehmet Yılmaz 'ın konusunda gördüğüme göre uyarı puanlarım moderatör olmamı engelliyor. Nasıl bir yol izleriz onu da bilmiyorum. Olumlu bir cevap verilir umarım.
Yalancı, hain Tost.m2 lere bakıyordum yanlış bağlantıyı kopyalamışım
anında düzelttim sonra
Post automatically merged:
2 uyarı mı engelliyor ?
He iyi, paranoyak değilmişim en azından.m2 lere bakıyordum yanlış bağlantıyı kopyalamışım
anında düzelttim sonra
Birisi hakaret, o yüzden.m2 lere bakıyordum yanlış bağlantıyı kopyalamışım
anında düzelttim sonra
Post automatically merged:
2 uyarı mı engelliyor ?
a2000 bakmanı öneririm.Çok acil lazim cuma günü elime geçek bildiniz hızlı gelen kargo ve 400tl ye m2 ssd varmı parayı topladık m2 ssd olması zorunlu
Saçma.Birisi hakaret, o yüzden.
a2000 250gb kullanıyorum 2 aydır gayet hızlı bir ssd öneririm.a2000 bakmanı öneririm.