bana beko derler
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
Göz boyaması değilse PNY, CS3030 modelinde neden 123921803389210 TBW'den bir anda 300-600 TBW'ye çekti? Veya neden kontrolcüsünü E12S ile değiştirdiler gizli gizli? Farklı disklerde de böyle şeyler var. 970 EVO'nun da içi değişti, MP510'un da içi değişti. Firmaların el altından değiştirdiği şeyleri görmüyorsunuz. Bunları sen biliyorsun ama bu konuda niye TBW'yi öve öve bitiremediğini anlamadım. Teorik verilmiş olan ve bana göre çoğu firmanın sallamasyon yazdığı bir değeri bu kadar savunmamalısın.Tüm mesajın "Şu, bu var ama şöyle, böyleysen önemsiz." şeklinde yukarıda. Nasıl böyle bir şey demedin?
Ayrıca sağlık düşmesini sorundan sayamayız, hele ki CDI'de gözüken sağlık sekmesini hiç sorundan sayamayız. CDI'de "kötü" gözüküp de SSD'nin kendi yazılımında "iyi" veya "mükemmel" yazan pek çok olay ve konu var. SMART verilerinde bir bozukluk yoksa, sağlık benim için önemsizdir.
Ve yine söylüyorum, hız düşmesi her SSD'de görülebilen ve kronik olmayan bir problemdir. Ayrıca oyun amaçlı alan birisi için okuma-yazma önemli değildir.