Macbook air m4 baz model 40bin lira

M50B28

80+
Reaksiyon skoru
15
Yaz dönemi fiyatı gayet güzel. Almayı düşünenlere tavsiyemdir aktif olarak kullanıyorum.

9-10 taksit olması güzel, Mac Mini M4 (aynısı sadece ekransız hali) kullandım 1-2 ay performansı çok çok iyi

Trendyolda 12 taksit fırsatını görünce aldım. Satıcı teknosa umarım güzel şekilde sorunsuz gelir.

Trendyol ve amazonda gördüm. 39999lira yazıyor bir renginde. Satıcı teknosa. Link ekleyene kadar ben biter siteden kontrol edin. Gümüş rengi olması lazım.

Eski fiyatı sanırım hocam. Güzelmiş.

Ben sipariş vermiştim fakat iptal ettim, denk getiren varsa alır belki.

Pazarama üzerinde 38.799 liradan satışa sunulmuştu, yine satıcısı teknosa'idi. Ekstra iş bankası kampanyaları ile 35 civarına getirmiş olacaktım ama iptal sonrası oraya stok düşmedi. :)

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-11-11 024650.webp
    Ekran görüntüsü 2025-11-11 024650.webp
    6.8 KB · Hit: 60
Geçenlerde amazondan almış ve 2 gün sonra iade etmiştim, sadece kopyalama geçmişini kullanmak için bile başka birisinin yaptığı uygulamalara güvenmek zorunda olmak çok güvensiz hissettirdi ve windowstan sonra hantal geldi, alışırdım ama alışmak istemedim, evet seksi bir makine, ama ana bilgisayar olarak kullanmak herkese göre değil zannımca, belki mobilite için ekstra olarak alınmak istense çok iyi olur, bilemiyorum, hayal kırıklığıydı. Pro olanı tercih edilebilirdi ki pronun ekranı zaten iphone ekranı gibi ve daha güçlü ama işte macOS sonuçta.

Geri