Macbookların hepsi 60 hz mi ?

krallar belki haklı olabilirsiniz ama deneysel olarak dedikleriniz yanlış. belki gerçekten de psikolojik olabilir her fikire önem veririm
kendi bilgisayarımdaki monitörler 144hz ıps macbookta var elimde aktif olarak kullandığım eski telefonum 120hz idi kullanımda dediğiniz gibi fark olmuyor yani şahsen beni hiç rahatsız etmedi bilgisayardan kalkıp elime macbooku aldığım zaman ya bu sanki takılıyor yavaş gibi vs demedim hiç ki eski model sayılabilecek bir macbook kullanıyorum

144/60 hz de donanım arşivi forumda bile gezerken farkı anlıyorsun.

Ben 170Hz'den 60Hz'ye geçtim 1-2 gün rahatsız etti sonra alıştım.

İmzamdaki mac mini ile msi mag 274r kullanıyorum 60 ile 144 ün inanılmaz fazla farkı var. Not olarak oyun oynamıyorum.

İmzamdaki mac mini ile msi mag 274r kullanıyorum 60 ile 144 ün inanılmaz fazla farkı var. Not olarak oyun oynamıyorum.
çok bilmiş arkadaşlara bunu anlatmak istiyordum güzel bir cevap olmuş

çok bilmiş arkadaşlara bunu anlatmak istiyordum güzel bir cevap olmuş
Özellikle 144hz almak için uğraştım hocam, yüksek hznin tadını aldıktan sonra forumda dolaşırken en ufak bi yazı yazarken bile o akıcılığı hissettiriyor bana.

Özellikle 144hz almak için uğraştım hocam, yüksek hznin tadını aldıktan sonra forumda dolaşırken en ufak bi yazı yazarken bile o akıcılığı hissettiriyor bana.
öyle valla hocam huawei matepad 11 aldım ekranı 120 hz imiş telefon 60 pc 75 hz kasıyor gibi geliyor :ı

öyle valla hocam huawei matepad 11 aldım ekranı 120 hz imiş telefon 60 pc 75 hz kasıyor gibi geliyor :ı
Hocam burada önemli olan konu tamamen göz konforu, yüksek hz monitörlere sadece oyuncu odaklı bakmamak gerek.

Herkes tutturmuş 144 daha akıcı, daha iyi, 144'den sonra 60 kullanılmaz vs. 144 Kullanırken 60HZ'i tabi garipsersin ama 2 gün sonra gözün yine 60'a alışacak. 144 kullanırken de 2 gün sonra ilk deneyimi vermiyor.

Yıl olmuş 2023, Mac`ler de hala 60Hz komedi. Tamam oyun odaklı değil de masaüstünde de farkı görüyorsun tarayıcısa pencere açarkende. Sırf masaüstü için bile 144Hz alınır. Kaldı ki oyun muhabbetine girilmiş, oyunlarda 144Hz de 240`a göre kasıyor.

Hocam kimse sorunu cevaplamamış saçma sapan fikirlerini belirtmiş.

Yeni çıkan M1 Pro, M1 Max, M2 Pro ve M2 Max işlemcili MacBook Pro’ların (14 inç ve 16 inç) ekranı mini-led ve promotion (120hz) teknolojisiyle geliyor. Yani şöyle söyleyeyim bu cihazlardaki ekran 100bin liralık Pro display xdr ile aynı, zaten bu cihazlar video/fotoğraf editleyenler için biçilmiş kaftan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yıl olmuş 2023, Mac`ler de hala 60Hz komedi. Tamam oyun odaklı değil de masaüstünde de farkı görüyorsun tarayıcısa pencere açarkende. Sırf masaüstü için bile 144Hz alınır. Kaldı ki oyun muhabbetine girilmiş, oyunlarda 144Hz de 240`a göre kasıyor.
Hocam 2021 ve 2022 de çıkan prolar 120hz bilmediğiniz bir konuda fikir belirtmek zorunda değilsiniz

Geri