1BYPanda
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 112
Le male le parfüm dene kesinlikle swy çok klasik ülkenin bitki örtüsü ama kokusu güzel.Dior sauvage elixir daha iyi diyorlardı ama genç işi değil koku biraz yetişkin.Black afganoyu koklamadim ama çok ağır diye biliyorum.Le male le parfüm kesin dene amaArkadaşlar bu parfümlerin muadilini almayı düşünüyorum hangi 2 tanesini tavsiye edersiniz 1 kışlık 1 yazlık olarak almak istiyorum +fotoğrafta ekli olmayan black afgano var
Birde böyle bi le male le var bunu koklama fırsatınız oldu mu olduysa hangisi güzel sizceLe male le parfüm dene kesinlikle swy çok klasik ülkenin bitki örtüsü ama kokusu güzel.Dior sauvage elixir daha iyi diyorlardı ama genç işi değil koku biraz yetişkin.Black afganoyu koklamadim ama çok ağır diye biliyorum.Le male le parfüm kesin dene ama
Daha önce koklamadim hocam bilmiyorum ama le male le parfüm güzel bir koku naxos ve narcotic delight güzel ama onu denemeniz lazım niş olduğu için herkese hitap etmiyorBirde böyle bi le male le var bunu koklama fırsatınız oldu mu olduysa hangisi güzel sizce
Doros'tan bakın Bargello falan leş bayaArkadaşlar bu parfümlerin muadilini almayı düşünüyorum hangi 2 tanesini tavsiye edersiniz 1 kışlık 1 yazlık olarak almak istiyorum +fotoğrafta ekli olmayan black afgano var