o kadar kendi sitesinden almıştım fun 60 ultra tmr versiyon 4.8k civarı fiyata riske girdik ya gümrük falan neyse iyi oldulistelenmis bile
o kadar kendi sitesinden almıştım fun 60 ultra tmr versiyon 4.8k civarı fiyata riske girdik ya gümrük falan neyse iyi oldulistelenmis bile
Link var mı ben göremiyorumlistelenmis bile
Link var mı ben göremiyorum
Kanlı bunlar vardı ya önceden zaten bende fiyatları girildi sandım yinede eyvallahAKKO MONSGEEK FUN60 Ultra Shine-Through White Hall Effect Manyetik Switch ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
MONSGEEK FUN60 Ultra, tuhaf tasarımı gelişmiş işlevsellikle birleştiren mekanik bir klavyedir.www.gaming.gen.tr
Hocam 60 kullanımı kolay mı? F tuşları olmayınca sıkıntı çıkmıyor mu?o kadar kendi sitesinden almıştım fun 60 ultra tmr versiyon 4.8k civarı fiyata riske girdik ya gümrük falan neyse iyi oldu
bu yoktu yeni gelmisKanlı bunlar vardı ya önceden zaten bende fiyatları girildi sandım yinede eyvallah
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam 60 kullanımı kolay mı? F tuşları olmayınca sıkıntı çıkmıyor mu?
oyun dışı hiç kullanmadım ama f tuşları olmaması çok dert değil f1 yerine fn ile 1 basıyorsun sadece yön tuşları olsa güzel olurdu onuda yazılımdan fn ayarlarından yapabiliyorsun mesela ı j k l yerine fn basınca yön tuşları olsun gibi 68 tuşlu olsa güzel olurdu ama böyle de güzel bence en büyük artısı mekanik switch destekliyor çok iyi bir klavye bence ve kompakt en basitinden mousepad daha fazla yaklaştırabiliyorsun kontrolü daha kolay oyun için çok iyi gündelik kullanım tabii ki %75 kadar rahat değildir ama en fazla 1 tuş daha fazla basarsın güzel klavye benceKanlı bunlar vardı ya önceden zaten bende fiyatları girildi sandım yinede eyvallah
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam 60 kullanımı kolay mı? F tuşları olmayınca sıkıntı çıkmıyor mu?
Listelenmiş sanırımvayy gaming gene fun60 lar geliyor mu
gördüm gördüm listelenmiş bakalım fiyatları nasıl olacak en başında fun60 proya kargo dahil 1800 ödemiştim burda kargo fiyatı dahil edilmezse 1200 tl falan olması gerekiyor o kadar da uygun olmaz heralde 2k gibi fiyat olur gibi geldi bana 30$ olan fun60 modeli içinListelenmiş sanırım