Neler Yeni

Madlions Mad60 HE - 68HE alanlar memnun mu?

Cwenna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Aykut
Kanlı bunlar vardı ya önceden zaten bende fiyatları girildi sandım yinede eyvallah
Mesaj otomatik birleştirildi:

o kadar kendi sitesinden almıştım fun 60 ultra tmr versiyon 4.8k civarı fiyata riske girdik ya :D gümrük falan neyse iyi oldu
Hocam 60 kullanımı kolay mı? F tuşları olmayınca sıkıntı çıkmıyor mu?

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
umut
Kanlı bunlar vardı ya önceden zaten bende fiyatları girildi sandım yinede eyvallah
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam 60 kullanımı kolay mı? F tuşları olmayınca sıkıntı çıkmıyor mu?
oyun dışı hiç kullanmadım ama f tuşları olmaması çok dert değil f1 yerine fn ile 1 basıyorsun sadece yön tuşları olsa güzel olurdu onuda yazılımdan fn ayarlarından yapabiliyorsun mesela ı j k l yerine fn basınca yön tuşları olsun gibi 68 tuşlu olsa güzel olurdu ama böyle de güzel bence en büyük artısı mekanik switch destekliyor çok iyi bir klavye bence ve kompakt en basitinden mousepad daha fazla yaklaştırabiliyorsun kontrolü daha kolay oyun için çok iyi gündelik kullanım tabii ki %75 kadar rahat değildir ama en fazla 1 tuş daha fazla basarsın güzel klavye bence

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,358
İsim
yusuf ecer

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
umut
Listelenmiş sanırım
gördüm gördüm listelenmiş bakalım fiyatları nasıl olacak en başında fun60 proya kargo dahil 1800 ödemiştim burda kargo fiyatı dahil edilmezse 1200 tl falan olması gerekiyor o kadar da uygun olmaz heralde 2k gibi fiyat olur gibi geldi bana 30$ olan fun60 modeli için

Top Bottom