shaco27
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,976
beyaz var desenle indirimde almıştım gelişine veremBana da gravür lazım çok iyi duruyorlar
beyaz var desenle indirimde almıştım gelişine veremBana da gravür lazım çok iyi duruyorlar
5075b plus air alinir :dah ya 5075b plus almasam alırdım gözüme bu daha hoş gözüktü![]()
Hocam bende zaten shine versiyonu var. Bunda kablosuz özellik yokmuş ondan çokta üzülmedim5075b plus air alinir :d
Rapid trigger hiç bi klavyede yok hocam kablosuz özellik. 8k kablosuz klavyelerde var ama normal switchli ve sadece kablolu modda 8k verirler.Hocam bende zaten shine versiyonu var. Bunda kablosuz özellik yokmuş ondan çokta üzülmedim
Aynen hocamda kabloludan sıkıldım artık yoksa dediğiniz şeyler çok iyiRapid trigger hiç bi klavyede yok hocam kablosuz özellik. 8k kablosuz klavyelerde var ama normal switchli ve sadece kablolu modda 8k verirler.
Haklısın tercih meselesi doğru diyorsunAynen hocamda kabloludan sıkıldım artık yoksa dediğiniz şeyler çok iyi
Zaten hocam çoktan aldım artık karardanda geri donemeyizHaklısın tercih meselesi doğru diyorsun
İyi yaptın güzel günlerde kullan hayırlı olsun.Zaten hocam çoktan aldım artık karardanda geri donemeyizüstüne temudan keycaps sipariş ettim onunda gelmesini bekliyorum.
Keycaps linki var mı hocam?Hepsini sattım bu kaldı tek alan olursa bunuda satıcam kendime ayirmistim ama hepsinden vazgeçtim resmen.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Hocam valla şansıma şimdi klavyenin arkasındaki bağlantı değiştirme tuşu boşa düştü kırıldı vallaİyi yaptın güzel günlerde kullan hayırlı olsun.
Kanka 3 kez ağza 3 kez burna dfsdfsdfsfdHocam valla şansıma şimdi klavyenin arkasındaki bağlantı değiştirme tuşu boşa düştü kırıldı vallaKeycapsleri iptal ettim gamingene mail atıcam şimdi nasıl kırıldı çözemedim bir türlü daha alalı 1hafta anca oldu.
Jdjdhshshsh teldeyim diye gülücük atamadım.Valla çözemedim ya alalı 1hafta oldu elimizde kaldı klavye iyi miKanka 3 kez ağza 3 kez burna dfsdfsdfsfd