optimizasyon berbat sadece yoksa oyun güzel sistemin orta veya düşük seviyeyse kasmaktan oynayamazsınşuan steamde 90tl oynayan varsa alınır mı? şuan oynanışı falan biraz bahsedeermisiniz
eyw kankam bakalım inşallah sorun çıkarmazben rx560 ile takılmadan oynayabildiysem sen rahatça oynarsın bence o ekran kartıyla
çok övüyolar oynanış iyidir inşallah önemli olan oynanışHikaye olarak çok iyi bence alınır.
şuan steamde 90tl oynayan varsa alınır mı? şuan oynanışı falan biraz bahsedeermisiniz
miss benim kafada oyun bakalım oynanış güzelse tamamdırMafia serisi görev odaklı bir oyun hocam.yani açık dünyada gezeyim,yok etkileşimde bulunayım,çevreyle falan onları yapamazsınız. amahikaye akışı güzel işlendiğini düşünüyorum.
Bende de i5 12400F ve RX 6600 var, ben 2k da oynuyordum ondan dolayı sıkıntı çektim sanırım, 1080p denedim de şimdi yüksek ayarlarda 80-90 fps veriyorRX6600var bakalım sorun yaşamam umarım
1.oyunda optimizasyon sorunu yok.optimizasyon berbat sadece yoksa oyun güzel sistemin orta veya düşük seviyeyse kasmaktan oynayamazsın