Temudan yokmuAula f75 var daha ucuza.
Bu ürün de attığınızla eş değer bir ürün.Trol Red Switch Mini Rgb Oyun Klavyesi Gaming Mekanik 62 Tuşlu 18 Rgb Led Usb Type-c Kablo
Mekanik klavye 62 tuşlu yapısı ve FN fonksiyonu sayesinde toplamda 89 tuşa ulaşır.; Q klavye 18 farklı RGB arka aydınlatmaya sahiptir. Bu sayede karanlık ortamlarda farkını gösterir.; RGB klavye üzerinde kullanılan mekanik sistem tuşların hissiyatını ve sesini ideal seviyede tutar.; Red swtich klavyvooka.com.tr
Orda bu klavye çıkmaz isediscount card 000 yazın arama yerine sonra yüzde 90 indirime bu klavyeyi ekleyin kalan kısıma da 10 20 liradan ürünler ekleyin totalde 480 liraya geliyor vergi dahil
Klavyeyi nasi eklicez listede yok
ekleniyor biraz aşağı kaydırın dün 1 saat civarı baktım da sanırım 500 lira altı ürünler sadece oluyorOrda bu klavye çıkmaz ise
1000 e dareu ek75 almıştım iyi mi yaptım bilmiyorumVergiyle birlikte 1072 tl yapıyor.yanına 20 tl bir şey ekleyip siparişi tamamlayın.83 bin adet satmış. yorumlarıda oldukça güzel klavye
Switchleri Gayet güzel Renkleride mevcut.Değerlendirin derim
https://share.temu.com/e4PRTcNhQCA
Amazonda aynı klavye 3929 Tl
o daha iyi bunlardan1000 e dareu ek75 almıştım iyi mi yaptım bilmiyorum
evet zorundasın maalesef ama 10 20 liralık ürünler ekleyince 400 küsür liraya alabiliyorsun hepsini normal sepetini boşalt sonra bu sayfadan ekle ve al öyle yapınca oluyor5 rane eklemek zorundamiyiz.sipariş limitini geçiyor
Iyide 10.20 tl lik ürün yok .hepsi 400 tl den başliyorevet zorundasın maalesef ama 10 20 liralık ürünler ekleyince 400 küsür liraya alabiliyorsun hepsini normal sepetini boşalt sonra bu sayfadan ekle ve al öyle yapınca oluyor
olması lazım ya ben anahtarlık sticker falan ekledim bir sürüIyide 10.20 tl lik ürün yok .hepsi 400 tl den başliyor
Vallahi uok en altlara indim bide.sende baksana