ve beklenen sonuç ''İLGİLENMEDİ''bişey olursa getir ilgileniriz
amd çok ısınır bilader amd daha pc çalıştıramaz bilader amd kışın soba yerine kullanılır bilader (!)amd önermiyoruz intel toplayın
i3 düşük kalmış (3100 e diyo düşük diyo yetmez diyo)
Ben küçuktum ama az cok anliyordum pc den pc bozulmustu adam 8gb rami mi alip 4 takti birde dedi ki senin ram 2 idi ben 4 yaptım kendimide inandiramadim bir daha pcciye gittigimde ozellikleri ekran goruntusu alacagim ve her pc ciye gitmeyecegimİlk ben örnek vereyim;
Kardeşim bu ekran kartı bilgisayarı kastırıyodu (gtx 1050 ti) yerine bunu taktım daha hızlı bu ve bilgisayar kasmaz (gtx 660)
en iyisi hiç gitmemekBen küçuktum ama az cok anliyordum PC den PC bozulmustu adam 8gb rami mi alip 4 takti birde dedi ki senin ram 2 idi ben 4 yaptım kendimide inandiramadim bir daha pcciye gittigimde ozellikleri ekran goruntusu alacagim ve her PC ciye gitmeyecegim
aldığı para zehir zembelek olsun mu olmasın mı hem işlemci yanar mı hiç oc yapılmadığı sürece onun sana bi 500 tl vermesi gerekiyorduAnlatcağım gerçek
7 yaşındayken(şuan 13) gt 9800 olan bilgisayarım bozulmştu bende bilgisayardan hiç anlamam içinde core 2 duo vardı ben i8 filan diyordum millete okadar yani (şuan anlıyorum) sonra bilgisayarcıya götürdük ramim 4 idi işlemcin yanmış demişti 500 TL istemişti annemde pazarlıkla 450 ye tamir ettirmişti ve 9 yaşında az çok anlamaya başladığımda farkettimki rami 2 yapmış işlemci hiç değişmemiş ve ekran kartı gt 9800 den hd 3450 yapmış. (fatura oldığ için parçalara bakabiliodum)
öyle küçüklük aklı işte bide seviniyorum bilgisayarım hızlandı diye format atmıştıaldığı para zehir zembelek olsun mu olmasın mı hem işlemci yanar mı hiç oc yapılmadığı sürece onun sana bi 500 TL vermesi gerekiyordu